bende maşımı aldığım gün eşimden habersiz her ay çeyrek alır atardım bi tarafa çünkü arabamız yokdu bu parayı birikdiripo ona sürpriz yapmak isdiyordum. maaş durursa elbise ayakkabı cart curt kalmıo ama 50 tane çeyrek altınım oldu yaşasınnnnnn.araba parası birikince eşime kocaman bi sürpriz olacak.artı para harcamamaya özen gösteririm.pekde cimri değilimdir isdediğimide yaparım arada ama gezmeye gideceksem bikaç meyva yıkar 2 sandviç yapar atarım çantama
dışarda yemek yemek ateş pahası dışardada yediğimiz olur ama sık değil abartmam o parayla et alır terasımızda mangal yaparız hemde tertemiz içimize sine sine marketten bişi alcaksam sepeti alıp aklıma eseni doldurmam belki 3 ay sora kullancağım bişeye para vermem almasamdaa olacak şeyleri almam bana acil gerekeni alırım fdiyat araştırması yaparım
dışarda yemek yemek ateş pahası dışardada yediğimiz olur ama sık değil abartmam o parayla et alır terasımızda mangal yaparız hemde tertemiz içimize sine sine marketten bişi alcaksam sepeti alıp aklıma eseni doldurmam belki 3 ay sora kullancağım bişeye para vermem almasamdaa olacak şeyleri almam bana acil gerekeni alırım fdiyat araştırması yaparım