- 14 Nisan 2012
- 269
- 268
Bundan 8 ay kadar önce yüzüm için buz lazere başladım. Aslında iğneli epilasyona gitme niyetim vardı ama kapı önündeki kız tanıtımı dinlemem için ısrar edince kıramadım çıktım dinledim. Memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz dediler. Bi şekilde ikna olup başladım. 7 seans için taksitle 1000 lira ödedim. Bu süreçte hiç bi azalma görmedim aksine arttığını düşünüyorum. 7 seansın sonunda 3 tane kontrol seansı yapıcaz dediler. Memnun olmadığımı söylediğim halde dökülmeleriniz iyi vs dediler ve daha sık ve yoğun çalışacaklarını söylediler. 8. Seansa da gittim ama hiç fayda yok. Boşu boşuna acı çekiyorum.
Şimdi bana başlarken bi garanti belgesi vermişlerdi. Seanslara düzenli gelirse, kökten alım yapmazsa ve hormonel bi sorunu yoksa para iadesi diye imzali bi kağıt. Bunların hepsine dikkat ettim. Hormon sorunum olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü daha önce bacaklarıma lazere gittim ve çok memnunum. Akşamki seansa gitmek yerine para iadesi talep etmek istiyorum ama gerilmekten çok korkan bi insanım kavga etmek istemiyorum. Napmalıyım sizce?
Asgari ücretle çalışan bir insanım. Memnun kalsam 2000 vermeye de razıydım ama daha kötü oldu. Çok üzgünüm
Şimdi bana başlarken bi garanti belgesi vermişlerdi. Seanslara düzenli gelirse, kökten alım yapmazsa ve hormonel bi sorunu yoksa para iadesi diye imzali bi kağıt. Bunların hepsine dikkat ettim. Hormon sorunum olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü daha önce bacaklarıma lazere gittim ve çok memnunum. Akşamki seansa gitmek yerine para iadesi talep etmek istiyorum ama gerilmekten çok korkan bi insanım kavga etmek istemiyorum. Napmalıyım sizce?
Asgari ücretle çalışan bir insanım. Memnun kalsam 2000 vermeye de razıydım ama daha kötü oldu. Çok üzgünüm