- Emoji Skoru
- 1.130
- Puanlar
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu bana çok rahatsız edici geldi. Çok sığ düşünceler. 4 gündür yazıştığınız biri için çok ilerisini düşünmeniz de garip.
Daha fenası evlenip o ülkeye gidip imkanlardan yarralanip boşanacak nuhtemelenHem fiziksel özelliklerini begenmeden hem de bir çekim hissetmeden sadece parası için evlenmeyi düşünmeniz bir bana mı tuhaf geldi , bencilce geldi o kadar sayfa yorum arasında. Peki karşınızdaki kişiye dürüst olacak mısınız?
Aslında ben seni hiç begenmedim , cekici de bulmadım, ışığı kapatınca herkes ayni nasilsa , sadece varlıklı olup beni ve evladımı daha rahat lüks içinde yaşatacağın için seninle evlendim diyebilecek misiniz ?
Kafa kopartan denirdi eski yıllardaOrtada para varsa gorunen o ki, adamla evlilik adamla mutluluk degil paraya konma hesabi oluyorAdama gercekten uzuldum, daha yuzunu gormeden parasini yeme hesabi yapiyorlar.
O dediğiniz şeyden de istemiyor konu sahibiYani adam konu sahibesini beğenmiş çocuğu olduğunu da biliyorsa kabul ediyordur. 120kgyse affınıza sığınarak pek ç.kü de yoktur benceBu durumda ılımlı bir insansa çok da parası varsa evde yaşayan bir çocuğa gayet iyi davranır gibi geliyor bana, bilemedim. Dediğim gibi aç , açıkta asgari ücretliysem çocuğum da varsa herhalde paralara konardım ama şu durumda gereksşz sanki.
Öyle evleneyim imkanlarından hemen yararlanayım gibi bir ülkede de değil ki ABDDaha fenası evlenip o ülkeye gidip imkanlardan yarralanip boşanacak nuhtemelen
Olsun iki üç yıl dil öğrenir iş bulur. Bosanir. Başkasını bulur belki. Diğer türlü sevmeden dış görünüşünü beğenmediği biri ile ömür boyu evli kalacağını sanmıyorum .Öyle evleneyim imkanlarından hemen yararlanayım gibi bir ülkede de değil ki ABD
Adam inşallah Allah’ın sevgili kuludur da , konu sahibi ile ciddi düşünmez. Sadece yürüyen tl, Euro, dolar olarak görüyor adamı.Olsun iki üç yıl dil öğrenir iş bulur. Bosanir. Başkasını bulur belki. Diğer türlü sevmeden dış görünüşünü beğenmediği biri ile ömür boyu evli kalacağını sanmıyorum .
Sizin kesinlikle benim konularima yorum yapmanızı istemiyorum çok değerli fikirlerini ve duyar kalmalarınızi lütfen başka sayfalarda yapın! Gercekten tahammül edilmez bir kadınsınız!Tekrar ceza almamak için kendimi tutuyorum ama su dakikadan itibaren sizi goz ardı ediyorum bir yorum yapsanız da okumayacağım ayy acaba gercek hayattan tanıdığım biri misiniz diye düşünmeye başladım her konuda ayni şeyler cevap vermemişim hâlâ yazmaya devam etmişsiniz takıntılı mısınız nesiniz anlamadım ki! Bu kadar hoşuna gitmiyorsam okumazsın yazmazsın ayni is yerinde çalışmıyoruz muhatap olmak zorunda degilsin
Birincisi kayınpederim bir ayılık etti ve o günden beri kendisiyle muhatap olmuyorum. İkincisi senede 1 hafta ancak gördüğüm ve asla muhatap olmadığım adam için gayet iyi anlaştığım kocamdan neden boşanayım? Ben aldatılmadım yada şiddete maruz kalmadım bu gibi bir durum varmış gibi anlatıyorsunuz da burada bana yada oğluma şiddet uygulayacak insan yok ortada. Tartışmada bana bağırdığı için senelerdir bayramda seyranda dahi konuşmuyorum. Farkındaysanız öz dedesi bana yada oğluma tavrının bedelini fazlasıyla ödüyor. Elalemin insanıyla çocuğumu muhatap etmem ben.
Yani evlenmek için yanıp tutuşup sizin önceki sevgilinzden gördüğünüz muameleyi bana yapamazlar. O olaydan sonra eşim babasıyla gerekli konuşmayı yaptı ve özür dilendiği halde ben görüşmüyorum adamla. Eşim de senede bir ancak gidiyor bizimle. Onda da annesi olmasa gitmezdik de annesi iyi bir kadın olduğu için gidiyoruz. Eşim her gittiğimizde annemin hatırına geliyoruz da der. Size annesi edepsizlik etti ex sevgiliniz buna benzer bir tutum gösterebildi mi?
Ve evet sizin bu evlenmek için bu kadar kendini paralamanız çok çirkin. Ben gerekli görsem boşanırım ama çocuğumu elle muhatap etmem
Elbette zarar görmüştür çoğu kadın görüyor. Hayat mücadelesine de saygı duyulur ama bunda adamın suçu ne? Sizin abiniz kardeşiniz olsa bu adam, yürüyen kasa olarak görülmesine onay verir miydiniz? Konu sahibi şöyle yazsa hepimiz desteklerdik: eski eşimden çok çektim, çocuğuma da kötü bir baba idi. Bir adamla tanıştım. Eğitimli , sohbeti güzel , ekonomisi de çok iyi. Biraz kilolu ama. Ne dersiniz şans vereyim mi?Sizin kesinlikle benim konularima yorum yapmanızı istemiyorum çok değerli fikirlerini ve duyar kalmalarınızi lütfen başka sayfalarda yapın! Gercekten tahammül edilmez bir kadınsınız!Tekrar ceza almamak için kendimi tutuyorum ama su dakikadan itibaren sizi goz ardı ediyorum bir yorum yapsanız da okumayacağım ayy acaba gercek hayattan tanıdığım biri misiniz diye düşünmeye başladım her konuda ayni şeyler cevap vermemişim hâlâ yazmaya devam etmişsiniz takıntılı mısınız nesiniz anlamadım ki! Bu kadar hoşuna gitmiyorsam okumazsın yazmazsın ayni is yerinde çalışmıyoruz muhatap olmak zorunda degilsin
Erkekler hakkında bu kadar iyimser kadınların henüz erkeklerden cekmediklerini düşünüyorum ya da yaşının küçük oldugunuElbette zarar görmüştür çoğu kadın görüyor. Hayat mücadelesine de saygı duyulur ama bunda adamın suçu ne? Sizin abiniz kardeşiniz olsa bu adam, yürüyen kasa olarak görülmesine onay verir miydiniz? Konu sahibi şöyle yazsa hepimiz desteklerdik: eski eşimden çok çektim, çocuğuma da kötü bir baba idi. Bir adamla tanıştım. Eğitimli , sohbeti güzel , ekonomisi de çok iyi. Biraz kilolu ama. Ne dersiniz şans vereyim mi?Konu sahibinin eşi vicdansız da kendisi ya? O adamın onuru gururu karakteri yok mu? Burayı okusa , selam vermez konu sahibine.
Ay Allah razı olsun sonunda anlayan biri çıktıAdama bakınca para görüyor diye eleştirenlere hayret ediyorum.
Ben hatta kardeşlerim topumuz sadece insan görmek istedik mesela.
İnsanlık aradık.
Paraya zerre değer vermedik.
Buna rağmen memleketin bütün sıkıntılı tipleri çevremizi sardı. Maddi manevi zarar ettik.
Hem donsuz, çulsuz hem kalpsiz aldık bari Kıvanç Tatlıtuğ tipli olaydı dedik o da yok.
Karşınızda bir evlilik yapmış hayatın sillesini yemiş bir kadın var hem de çocuklu.
Bu saatten sonra ya hiç evlenmeyecek ( en temizi)
Ya da evet çıkarlarını, konforunu işin içine duyguları girmeden hesap edecek tabi.
Duygusallık bir kadını bitiriyor net!
Erkekler de bizi yürüyen insanlık olarak görüyorduAdam inşallah Allah’ın sevgili kuludur da , konu sahibi ile ciddi düşünmez. Sadece yürüyen tl, Euro, dolar olarak görüyor adamı.
Ne kadar müneccim bir kadın burada vakit harcamak yerine ticarete dökseneDaha fenası evlenip o ülkeye gidip imkanlardan yarralanip boşanacak nuhtemelen
Çoğu kötü haklısın. Haklıya haklı derim. Ama bu adam belki de iyi bir insan, vicdan saygılı bir insan. Burada linçlendi adam. Kızdığım buydu sadece.Erkekler de bizi yürüyen insanlık olarak görüyordu
Aminn hepimiz için teşekkür ederimKonu kapanmış zaten sanırım.. ama bu iş olsa da mutlu olamazdiniz. Ne adam ne de siz.o adamın kendisini parasi icin degil de gerçekten olduğu gibi seven , iyi kalpli birine rast gelmesini diliyorum.
Sizin icin de ,istediğiniz hayat standartlarını size sunabilecek, sizi ve cocuklarinizi seven bir adama denk gelmenizi diliyorum