Para gönderen erkek arkadaş

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
907
1.569
Merhaba arkadaşlar bir erkek arkadaşım var sevgili değiliz ama yakın sayılır .Ben uzun zamandır işsizim iş bulamıyorum falan filan onun durumu baya iyi zengin bir ailesi var .Bugun uzun zaman sonra konuştuk iş ne oldu falan diye sordu bende olumsuz dedim.Biraz konuştuk bana ibanını atsana dedi bende neden dedim işte para atmak gelmiş içinden bana bende istemedim tabiki.Siz olsanız napardınız sizce çok artniyetli kötü bir davranış mı

Merhaba arkadaşlar bir erkek arkadaşım var sevgili değiliz ama yakın sayılır .Ben uzun zamandır işsizim iş bulamıyorum falan filan onun durumu baya iyi zengin bir ailesi var .Bugun uzun zaman sonra konuştuk iş ne oldu falan diye sordu bende olumsuz dedim.Biraz konuştuk bana ibanını atsana dedi bende neden dedim işte para atmak gelmiş içinden bana bende istemedim tabiki.Siz olsanız napardınız sizce çok artniyetli kötü bir davranış mı
Ya işte kararsızlık olabilir ama yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz erkek milleti yüze vurur iban atacağna bu ramazan ayında zekat bahanesiyle verebilirdi diye düşünüyorum

Kaba bir davranış bence. Ama belki de kötü niyetli değildir. Yollamayın ibaninizi, hoşunuza gitmediğini söyleyin..ama çok da sert tepkiye gerek yok
Yok yollamadım tabiki ama kendimi çok kötü hissettim arkadaşlığımı bitirmeyi bile dusundum .Tamam iş bulamıyorum ama parasız da değilim ki.Böyle bir teklif yapması çok zoruma gitti

Yok yollamadım tabiki ama kendimi çok kötü hissettim arkadaşlığımı bitirmeyi bile dusundum .Tamam iş bulamıyorum ama parasız da değilim ki.Böyle bir teklif yapması çok zoruma gitti
O kadar abartma ya,düz bir adam heralde. Büyük ihtimalle kırılacagini düşünmemiştir. Erkekler daha düz yaratıklar. Rahatsız olduğunu belirttin, bitti yani. Bir daha yaparsa o zaman arkadaşlığı bitirirsin.

Babam, belki erkek kardeşim, evlilik aşamasında olduğum nişanlım, eşim dışında hiçbir erkekten para almam. Bu teklifi de kaba ve onur kırıcı bulurum.

X