• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para biriktirmek için kumbara yöntemi

Bozuk para candır heleki sınırlar açıldığından beri :-)
Farkettim ki cepteki bozuk para en kolay harcanan, bütün para ise insan bozmak istemiyor. Halbuki ki alacağımız seyin fiyatını değiştirmiyor.
Bu sebepten, Biz her gün cepte kalan demirleri kavanozumuza koyuyoruz.
Bayağı birikiyor. Sonra ay sonu onunla felekten bir gün geçiriyoruz yada bankaya koyuyoruz.
Şiddetle tavsiye

Farkettim ki cepteki bozuk para en kolay harcanan, bütün para ise insan bozmak istemiyor. Halbuki ki alacağımız seyin fiyatını değiştirmiyor.
Bayağı birikiyor. Sonra ay sonu onunla felekten bir gün geçiriyoruz yada bankaya koyuyoruz.
Şiddetle tavsiye
başarılı örnek iştee :) alkışlıyorumm

Şiddetle tavsiye
Sıfırlar atıldığından beri demek istemiştim.

selam kızlarrr,
ben de para biriktirmek istiyorum ama ne zaman cüzdanda param bitse oraya yöneliyorum, bunu yapmasam haliyle epey para biriktirebilirim ama. Tekrar başlayayım sizle, bakalım bu sefer başarabilecek miyim? Ben de seramik tavalardan set olarak almak istiyorum, 150 tl civarı sanırım, iyi birşey olsun istiyorum.
Herkese bereketli birikimler diliyorum. Üniversite öğrencisi arkadaşlara bir tavsiyem var, inekle.com diye bir site var, eğer öğretmenlik beceriniz varsa ek gelir sağlayabilirsiniz.

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyor :( ben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya :( yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın

selam kızlar bende aranıza yenı katıldım gıbı bısey. :) Benım para bırıktırme seruvenım eylülde basladı her ay 100 tl attım ve 20 5 10 artık elıme ne kadar gectıyse o ay ıcerısınde yıne attım kumbaraya. aylık olarak attıklarıma bakarsanız 200 tl falan var kumbrada. ıkı ayrı kumbara yaptım ben evde vardı bi tanesi bozukparalar ıcın acılabılen, diğeride kğt paralar ıcın şimdiye kadar aksatmadan 2 ay boyunca 100 tl attım kumbaraya. Diğerlerınede bozuklukları attım zaten.. Ben dıslerımı yaptırmak ıcın para bırıktırmek ıstıyodum yaklasık rahat 5000 tl lazım nısana kadar ama bu ımkansız gıbı gozukuyor :KK43: ben yınede elımden gelenı yapmaya calısıcam. Bu asgarı ucretlerle cok zor gecınmek ya cok zor ya :KK43: yınede sukurler olsun bınlerce kez rabbıme. rabbım hıc olmayanlarada versın
Amin .Allah sizin paranizada bereket versin. Belki istediğiniz miktar birikmez ama bir nevi tasarruf da olur. Kolay gelsin.

bende aranıza katılmak istiyorum haftada 50 tl yi buluyor bakalım bundan sonra nolcak bende varımmmm :D :D

kızlar buraya yazıyorsunuz görüyorum ama bu konu aktif değil belki ileri de açarım ama şuan aktif olan 2 konuda yorum yapıyorum bunlar hedef belirle para biriktir ve birikimci hatunlar.isterseniz oralara gelin hem daha kalabalık

Back