- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa evet ama derslerim ağır biraz.Bende öğrenciyim canım 1 yılda 2000 olabilir belki ama ek iş olsa daha guzel birikir.
O ZAMAN GEREKSİZ HİÇBİR HARCAMA YAPMAYACAKSIN CANIM BNDE AYNI DURUMDAYIMaaa evet ama derslerim ağır biraz.
hiç harcamadan mı ? dışarıda karnın filan acıkınca naptın canım peki ? 600 4 ayda çok iyi
bence altın sağlıklı bir seçim değil aç bi hesap 2 ayda 3 ayda tümlet yatr oraya çok sıkıştıkça kullan zarar ettim derdinde olmaz![]()
ACİL İHTİYACIN OLSA VE BOZDURMAK ZORUNDA KALSAN ALDIGIN PARANIN ALTINDA OLMAYACAGINA GARANTIN VARMI???Altın neden sağlıklı bir seçim değil acaba ve altınla nasıl birikim yapılabilir ?![]()
ACİL İHTİYACIN OLSA VE BOZDURMAK ZORUNDA KALSAN ALDIGIN PARANIN ALTINDA OLMAYACAGINA GARANTIN VARMI???
bilmiyorum ben altınla hiç ilgilenmedim eğer 1000liranın üstündeyse vadeli hesap açtırabilirsin orda faiz de veririEvet doğru . Ama mesela çok para oldu acil bişey de yok bi kısmını altın yaparız. En az ne kkadarımız olması gerekiyo altın alabilmek için?
bilmiyorum ben altınla hiç ilgilenmedim eğer 1000liranın üstündeyse vadeli hesap açtırabilirsin orda faiz de veriri
kesinlikle yani :) benim hedefim düzleştirici , maşa , tablet , epilasyon aleti (tablet yok diğerlerini de değiştirmem gerekiyor )bence sende mesela bir altın veya tablet diyebilirsin kendineBende biriktiriceeem :) ama hedef bulamadım daha olsun bozukluklarla başlayayım ne kadar olursa insan öğrenci olunca ihtiyacı da çok oluyor :)
Kuzum ben anlamam o tarz bcerilerdeb ama bence pazartesiye erteleme :) hemen varsa bu gün vaktin hallet derim :)ben hala başlayamadım :) pazartesi inşallah :) ondan önce de elime geçerse atarım ama.. kmbaram yok ama beniiim.. yaratıcı kumbaral
ara bayılırım olmadık şeyleri kumbara yaparım kendimedilerim öğrencilik çok etkilemez bu biriktirme işini :)
60 kuruş geçti elime hemen indirdim cebe :) elime ne zaman geçerse o zaman atarım canım. pazartesi deme sebebim o gün bozukluk artışı başlayacakKuzum ben anlamam o tarz bcerilerdeb ama bence pazartesiye erteleme :) hemen varsa bu gün vaktin hallet derim :)
Haha :) ben de eşimin bozukluklarini indirdim kumbaraya 95 kuruş :)60 kuruş geçti elime hemen indirdim cebe :) elime ne zaman geçerse o zaman atarım canım. pazartesi deme sebebim o gün bozukluk artışı başlayacak![]()
5 kuruş 10 kuruş böyle birikir paraHaha :) ben de eşimin bozukluklarini indirdim kumbaraya 95 kuruş :)