• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

para biriktirmek için kumbara yöntemi

Bende biriktiriceeem :) ama hedef bulamadım daha olsun bozukluklarla başlayayım ne kadar olursa insan öğrenci olunca ihtiyacı da çok oluyor :)

hiç harcamadan mı ? dışarıda karnın filan acıkınca naptın canım peki ? 600 4 ayda çok iyi

Aslında erkek arkadaşımın gaziyla başladım izin vermedi hiç harcamama normalde hep okuldan sonra bişeyler yapardık ama hiç harcamadik mesela yemeği de begenmesek bile yemekhanede yedik . Ama kendi paranla aldığın şey acaip tatlı oluyo ya :-) telefonum benim canım gibi şuan

bence altın sağlıklı bir seçim değil aç bi hesap 2 ayda 3 ayda tümlet yatr oraya çok sıkıştıkça kullan zarar ettim derdinde olmaz :KK16:

Altın neden sağlıklı bir seçim değil acaba ve altınla nasıl birikim yapılabilir ? :-)

ACİL İHTİYACIN OLSA VE BOZDURMAK ZORUNDA KALSAN ALDIGIN PARANIN ALTINDA OLMAYACAGINA GARANTIN VARMI???

Evet doğru . Ama mesela çok para oldu acil bişey de yok bi kısmını altın yaparız. En az ne kkadarımız olması gerekiyo altın alabilmek için?

Evet doğru . Ama mesela çok para oldu acil bişey de yok bi kısmını altın yaparız. En az ne kkadarımız olması gerekiyo altın alabilmek için?
bilmiyorum ben altınla hiç ilgilenmedim eğer 1000liranın üstündeyse vadeli hesap açtırabilirsin orda faiz de veriri

Bende biriktiriceeem :) ama hedef bulamadım daha olsun bozukluklarla başlayayım ne kadar olursa insan öğrenci olunca ihtiyacı da çok oluyor :)
kesinlikle yani :) benim hedefim düzleştirici , maşa , tablet , epilasyon aleti (tablet yok diğerlerini de değiştirmem gerekiyor )bence sende mesela bir altın veya tablet diyebilirsin kendine

dün yazamadım 4.5 tl attım :) gerçi kendi günlüğüme döndü ama olsun . dışarıda pek yemek yemiyorum işim uzun değilse .

Kizlarr biz de yaptık kumbara kocacimla :) içinde şu an 16 tl olmuş :) akşamüstü kocam isten gelince cüzdanını bozuk paralarını falan sifonyerin üstüne koyar ben de ordan alır kumbaraya atarım henuz bir hafta old ama öyle yapiyorummm :) akşam kaç tl attım yazarim :) yeni uyecik sen de para biriktirmenin keyfini eline yeni tabletini alınca anlayacaksinn :) kolay gelsin :)

ben hala başlayamadım :) pazartesi inşallah :) ondan önce de elime geçerse atarım ama.. kmbaram yok ama beniiim.. yaratıcı kumbaralara bayılırım olmadık şeyleri kumbara yaparım kendime :D dilerim öğrencilik çok etkilemez bu biriktirme işini :)

ben hala başlayamadım :) pazartesi inşallah :) ondan önce de elime geçerse atarım ama.. kmbaram yok ama beniiim.. yaratıcı kumbaral

ara bayılırım olmadık şeyleri kumbara yaparım kendime :D dilerim öğrencilik çok etkilemez bu biriktirme işini :)
Kuzum ben anlamam o tarz bcerilerdeb ama bence pazartesiye erteleme :) hemen varsa bu gün vaktin hallet derim :)

Kuzum ben anlamam o tarz bcerilerdeb ama bence pazartesiye erteleme :) hemen varsa bu gün vaktin hallet derim :)
60 kuruş geçti elime hemen indirdim cebe :) elime ne zaman geçerse o zaman atarım canım. pazartesi deme sebebim o gün bozukluk artışı başlayacak :D

Biriktirebiliyor musunuz arkadaşlar bende başlamak istiyorum da :)

Back