Papyonun Müzik Dünyası

Fırtınayım serin suyum kederli günüm :16::16:

[video=youtube;UIrxSSggsaU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UIrxSSggsaU[/video]

Merhaba, (Size bir parça armağan edip merhaba demek istedim.) Ve ekleyeceğim parça olarak, özellikle oğlum çok sevdiği için tanıdığım bir parça ve benim de sevdiklerimden biri olsun istedim. Fakat şimdi bulunduğum sayfa başına baktığımda çok şaşırdım inanın. Tamamen ve de tamamen hem de çok büyük ve hoş bir tesadüf oldu bu. :) Neyse ki en azından bire bir aynı parçalardan biri değilmiş eklediğim. :)

Merhaba, (Size bir parça armağan edip merhaba demek istedim.) Ve ekleyeceğim parça olarak, özellikle oğlum çok sevdiği için tanıdığım bir parça ve benim de sevdiklerimden biri olsun istedim. Fakat şimdi bulunduğum sayfa başına baktığımda çok şaşırdım inanın. Tamamen ve de tamamen hem de çok büyük ve hoş bir tesadüf oldu bu. :) Neyse ki en azından bire bir aynı parçalardan biri değilmiş eklediğim. :)

Merhaba candann Hanım :)
Eklediğiniz parçayı çok severek dinledim,sözleri de çok hoş.. Çok teşekkür ediyorum bu armağanınız için..
Genelde Mabel Matiz dinlemiyor çevremdekiler,ben dinleyince de kapattırıyorlar nedense :) Benim gibi,severek dinleyen birisi olduğunu görünce de mutlu oldum açıkçası :)

Back
X