Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi papatya55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben bu konuyu meme estetiği olarak açmıştımm, başlığımda bu değildiii!!!! neler oluyorrr site yönetimi?
Başlığınız ile ilgili size özel mesaj yazmaya çalışırken sitede problem oldu.. Konunuzu doktorunuz hakkındaki ana başlık haline getirdim. Bu doktorla ilgili tüm paylaşımların bu başlık altından yapılmasını rica ederim. Başlığı yeniden düzenleyip ilgili foruma gönderiyorum.
Son düzenleme:
inşallah kızlar inşallaah. teşekkürler güzel dilekleriniz içinn. nasıl gerginim anlatamam. ağlıycam diye korkuyorumm beğenmiycem, alışamıycam diye korkuyorum. yoktu böyle korkularım saatler azaldıkça korkularım başladı. gözümde canlandıramıyorum kendimi çünkü farklı şekilde. belirsizlik üzüyor beni umarım yarın sabah daha sakin olurum :18:
inşallah kızlar inşallaah. teşekkürler güzel dilekleriniz içinn. nasıl gerginim anlatamam. ağlıycam diye korkuyorumm beğenmiycem, alışamıycam diye korkuyorum. yoktu böyle korkularım saatler azaldıkça korkularım başladı. gözümde canlandıramıyorum kendimi çünkü farklı şekilde. belirsizlik üzüyor beni umarım yarın sabah daha sakin olurum :18:
kac cc takılacak canım? hangı yontemle olcaksın amelıyatını? sımdıden cok cok gecmıs olsunn :)
izmir'de bu yöntemle ameliyat yapan doktor var mı?
ebru durmus yapıyor dıye bılıyorum cnm
kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81:
kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81:
papatya geçmiş olsun cnm
sende atlattın damlayı sen mi,bide meme dokusu altı çok fazla rastlamadım forumda, bir kaç kişi yani
neden meme dokousu altı ? bunları bize anlatki bizde ameliyat öncesi bilgi dağarcığımıza ekleyelim
inş hemen atlatırsın sende cicişlerinle yaza hazırsın ne güzel
Ne mutlu Yeni Cicişlerine kavuştun Sağlık ve Huzurla Kullan Canım İzmirde olmuşsun ne güzel aramıza Hoşgeldin :92: :81:
papatya geçmiş olsun cnm
sende atlattın damlayı sen mi,bide meme dokusu altı çok fazla rastlamadım forumda, bir kaç kişi yani
neden meme dokousu altı ? bunları bize anlatki bizde ameliyat öncesi bilgi dağarcığımıza ekleyelim
inş hemen atlatırsın sende cicişlerinle yaza hazırsın ne güzel
teşekkür ediyorum karamelcim. doktorum meme dokusu altı ve kas altının avantaj ve dezavantajlarını anlattı. benim vücudumun ikisine de uygun olduğunu söyledi. damla protezde meme dokusu altını tercih ettiğinide söyledi. bende ona güvendim, onun tercihi doğrultusunda yaptırdım. tamamen doktorla ilgili yani. insanın kafası okadar karışıyyorki kara sürecinde bazı şeyleride ben düşünmeyeyim diyorsun
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498