• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı

Başlığınız ile ilgili size özel mesaj yazmaya çalışırken sitede problem oldu.. Konunuzu doktorunuz hakkındaki ana başlık haline getirdim. Bu doktorla ilgili tüm paylaşımların bu başlık altından yapılmasını rica ederim. Başlığı yeniden düzenleyip ilgili foruma gönderiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba

Bu başlıktaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

papatyacım az kalmış mutlu sona :16:
allahım acısız ağrısız atlatmanı nasip etsin göz açıp kapayana kadar iğleşsin yaraların inşallahhh :26:
bizimle paylaş sonrasını fazla merakta bırakma kendini iyi hissettiğinde bir el salla ben iyiyim de hadi allah yardımcın olsun bakalım :34:

inşallah kızlar inşallaah. teşekkürler güzel dilekleriniz içinn. nasıl gerginim anlatamam. ağlıycam diye korkuyorumm :63: beğenmiycem, alışamıycam diye korkuyorum. yoktu böyle korkularım saatler azaldıkça korkularım başladı. gözümde canlandıramıyorum kendimi çünkü farklı şekilde. belirsizlik üzüyor beni :( umarım yarın sabah daha sakin olurum :18:

inşallah kızlar inşallaah. teşekkürler güzel dilekleriniz içinn. nasıl gerginim anlatamam. ağlıycam diye korkuyorumm :63: beğenmiycem, alışamıycam diye korkuyorum. yoktu böyle korkularım saatler azaldıkça korkularım başladı. gözümde canlandıramıyorum kendimi çünkü farklı şekilde. belirsizlik üzüyor beni :( umarım yarın sabah daha sakin olurum :18:

kac cc takılacak canım? hangı yontemle olcaksın amelıyatını? sımdıden cok cok gecmıs olsunn :)

papatya ne ağlamasın cnm ameliyat sonrası cicişlerini görünce yüzünde nasıl gülücükler oluşacağını düşün aksini sakın düşünme :21:
güzel düşün hep iyi düşün ben şimdiden iç çamaşırlarına bakıyorum valla tam olarak ölçüsünü bilsem hemen alıcam :9:

kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81: :nazar: :nazar:

kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81: :nazar: :nazar:

papatya geçmiş olsun cnm :16: :nazar: :nazar:
sende atlattın damlayı sen mi,bide meme dokusu altı çok fazla rastlamadım forumda, bir kaç kişi yani
neden meme dokousu altı ? bunları bize anlatki bizde ameliyat öncesi bilgi dağarcığımıza ekleyelim
inş hemen atlatırsın sende cicişlerinle yaza hazırsın ne güzel :16:

Ne mutlu Yeni Cicişlerine kavuştun :34: Sağlık ve Huzurla Kullan Canım İzmirde olmuşsun ne güzel :71: aramıza Hoşgeldin :92: :81:

papatya geçmiş olsun cnm :16: :nazar: :nazar:
sende atlattın damlayı sen mi,bide meme dokusu altı çok fazla rastlamadım forumda, bir kaç kişi yani
neden meme dokousu altı ? bunları bize anlatki bizde ameliyat öncesi bilgi dağarcığımıza ekleyelim
inş hemen atlatırsın sende cicişlerinle yaza hazırsın ne güzel :16:

teşekkür ediyorum karamelcim. doktorum meme dokusu altı ve kas altının avantaj ve dezavantajlarını anlattı. benim vücudumun ikisine de uygun olduğunu söyledi. damla protezde meme dokusu altını tercih ettiğinide söyledi. bende ona güvendim, onun tercihi doğrultusunda yaptırdım. tamamen doktorla ilgili yani. insanın kafası okadar karışıyyorki kara sürecinde bazı şeyleride ben düşünmeyeyim diyorsun :34:

Back
X