Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
papatya55 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi papatya55
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlarr cicişlerim ve ben geldik :) çok şükür ameliyatım başarılı geçti. doktorum ÇAĞHAN BAYTEKİN e teşekkür ediyorum. 270 cc göğüs altı kesisiyle meme dokusu altına damla silikon kullanıldı. dün gece ve bu sabah tuvalet için 3 defa kalktım ve üçünde de bayılacak gibi baş dönmelerim oldu. yaşadığım en büyük olumsuzluk buydu. onun dışında ağrım yok. sadece ağırlık hissediyorum. öğlene doğru sargılarım çıktı ve özel sütyene geçtim. sargıların ççıkmasıda rahatlattı beni. ama yine ayağa kalkarken ve ayakta göğüslerimi tutma ihtiyacı hissediyorum. çok büyük değiller ama ağırlık kendini çok belli ediyor. düşecekler sanıyorum :90: gece uykusu falan çok da dert değilmiş, insan isteyince katlanıyor, nede olsa ameliyat kolay değil. dikkat edince sanırım öyle rahatsız edici bir ağrı olmayacak. şimdilik durum böyle. öpüyorum hepiniziii. :81:
Papatyacim öncelikle cok gecmis olsun... saglikli, güzel günlerde kullan CNM =))
Korktuguna degidi, mutlu musun ) Darisi benim basimaaaaaaaaaaaaaaaaaa Insallah )
Canım geçmiş olsun,aramıza hoşgeldin
teşekkürler canım
cok sevındım gecmış olsun gelişmelerıbeklıyoruz
Çok sağol cubur'cum :81:
Papatyacim öncelikle cok gecmis olsun... saglikli, güzel günlerde kullan CNM =))
Korktuguna degidi, mutlu musun ) Darisi benim basimaaaaaaaaaaaaaaaaaa Insallah )
teşekkürler canım :) herşeye değdi gerçekten. darısı başına
canım gecmiş olsun
teşekkürler cimbomcum :)
geçmiş olsun canım.sağlıkla,mutlulukla kullan.
teşekkürler canım :)
kızlar bugün 4. gün. ve oldukça iyiyim. işe geldim bugün. birkaç saat kalıp eve dönmek planım. yatıp kalkarken destek ihtiyacım ve zorlanmalarım çok azaldı. kollarımı kaldırabiliyorum. saçlarımı yıkayabildim dün banyoda :) vede dün bikinilerimi, yazlık bir iki kıyafetimi denedimm çok mutlu oldummm :)) bikiniler olmuyorrr süperrrr, yenileri alınacak süperr
kızlar bugün 4. gün. ve oldukça iyiyim. işe geldim bugün. birkaç saat kalıp eve dönmek planım. yatıp kalkarken destek ihtiyacım ve zorlanmalarım çok azaldı. kollarımı kaldırabiliyorum. saçlarımı yıkayabildim dün banyoda :) vede dün bikinilerimi, yazlık bir iki kıyafetimi denedimm çok mutlu oldummm :)) bikiniler olmuyorrr süperrrr, yenileri alınacak süperr
desene cok keyıflı bır alışverış olacak:)
desene cok keyıflı bır alışverış olacak:)
hem de nasıll :) şimdiden (daha bir hafta olmadı :)) internetten keyif için modellere bakmaya başladım
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Ooo..süpersin arkadaşım...devamm..
eihihiii hep beraber devamm. gelsin plajlarrr
eihihiii hep beraber devamm. gelsin plajlarrr
imrendim valla ben bu yaz ameliyatlı olucam
ne kadar zaman sonra güneşlenebilirim kızlar bu arada bunuda sormul olim
size bol güneşli bol dekolteli bol bikinili tatiller
imrendim valla ben bu yaz ameliyatlı olucam
ne kadar zaman sonra güneşlenebilirim kızlar bu arada bunuda sormul olim
size bol güneşli bol dekolteli bol bikinili tatiller
mayısta ol ameliyatı temmuzda yüzersin bile fıstık gibi
hem de nasıll :) şimdiden (daha bir hafta olmadı :)) internetten keyif için modellere bakmaya başladım
ohhhh ohhhhh geçmişler olsun papatyacım
ohhhh ohhhhh geçmişler olsun papatyacım
teşekkürler tatlımm