• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya suyunun saça etkisi

Nil Duru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
107
47
18
IMG-20170326-WA0000.webp
Merhaba benim saçlar doğal kızıl ama biraz koyu bir tonu var açtırmak istiyorum sizce bunu papatya suyu ile yapsam uygun olur mu daha turuncumsu olsun istiyorum (yani sarı olmaz değil mi ?) Fotoğrafını da bırakıcam ki daha iyi yorumlayabilin. Biri arkadan görünümü arkalarda daha koyu oluyor
IMG-20170328-WA0001.webp

Eklentiler

• IMG-20170326-WA0000.webp
    IMG-20170326-WA0000.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 156
Canım Gratis mağazalarında satılan saç açıcı doğal spreyler var onlardan kullan
İsmini bilmiyorum arkadaşım kullanıyordu saçın kendi tonunu doğal bir şekilde 2-3 ton açıyor doğal duruyor tavsiye ederim bir bak

Kizimin saclarida ayni renkten, ah kiyamam actirma yaw :KK48:

Canım Gratis mağazalarında satılan saç açıcı doğal spreyler var onlardan kullan
İsmini bilmiyorum arkadaşım kullanıyordu saçın kendi tonunu doğal bir şekilde 2-3 ton açıyor doğal duruyor tavsiye ederim bir bak
Saç acicilar çok yıpratırsa diye endişeleniyorum

Kizil sac yaslilikta beyazlamiyor diye duymustum dogrumu bilmiyorum tabi.
Papatya suyunun actigini bende duymustum
Simdiden iki tane beyazım var doğru değil bence . Papatya suyu kullanan çokta ama genelde sarışınlar daha da sarı olsun diye kullanıyor bana ise yarar mı onu merak ediyorum

:))
Ama çok koyu geliyor sadece bir ton açılsın istiyorum aslında ikinci resimdeki gibi olsa yeter arkalar çok koyu
Evet arka taraflari koyu oluyor, ön tarafinda farkli tonlarda var kizimda.. Bir kac beyazda varmi sacinda senin ? Kizimda var bir iki, sasiriyorum ama yapacak bisi yok.. Benim kizim saclarida boyle, örmustum ve dalgali olunca cok seviniyor normalde duz :)

Eklentiler

• IMG-20170213-WA0000-1.webp
    IMG-20170213-WA0000-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 62
Evet arka taraflari koyu oluyor, ön tarafinda farkli tonlarda var kizimda.. Bir kac beyazda varmi sacinda senin ? Kizimda var bir iki, sasiriyorum ama yapacak bisi yok.. Benim kizim saclarida boyle, örmustum ve dalgali olunca cok seviniyor normalde duz :)
Ne güzel saçları var kızınızın:KK200:

ya canım benim cimcime ne kadar tatlı, kısmeti de kendi gibi güzel olsun inşallah :KK200: harika bir saç rengi var umarım hiç dokunmaz :))))

Benim de öyle hatta saçlarımın altları platin topuz yapınca soruyor herkes boyadın mı diye , ben de var iki uc tane beyaz ama yapacak bir sey yok. Ay çok güzel, onun tonu daha güzel benimkinden ama maalesef büyüdükce koyulasacak. Aslında benim sacimın şekli böyle ama koyduğum resimde pek belli değil çok sekilsizdi onu çekerken

Benim de öyle hatta saçlarımın altları platin topuz yapınca soruyor herkes boyadın mı diye , ben de var iki uc tane beyaz ama yapacak bir sey yok. Ay çok güzel, onun tonu daha güzel benimkinden ama maalesef büyüdükce koyulasacak. Aslında benim sacimın şekli böyle ama koyduğum resimde pek belli değil çok sekilsizdi onu çekerken
Evet koyulasiyor kucuken daha bir acikti ve kivir kivirdi.. Kese kese mi artik nasil olduysa duzeldi... Yoksa hic taranmiyordu.. Simdi bile acmiyorum, saclari kolay taramak icin spreylerden kulaniyorum.. Yoksa saclari kabariyor.. Bu fotorafta yikanip örmustum ve acinca boyle oldu ve ertesi gun kabariyor tekrardan :KK48:

Evet koyulasiyor kucuken daha bir acikti ve kivir kivirdi.. Kese kese mi artik nasil olduysa duzeldi... Yoksa hic taranmiyordu.. Simdi bile acmiyorum, saclari kolay taramak icin spreylerden kulaniyorum.. Yoksa saclari kabariyor.. Bu fotorafta yikanip örmustum ve acinca boyle oldu ve ertesi gun kabariyor tekrardan :KK48:
Kabarikligi biraz daha büyüyünce geçiyor zaten merak etmeyin çok ilginç ama benim de eskiden dümdüzdü sonradan kıvırcık oldu peki saç rengini beğeniyor mu ben hiç sevmezdim küçükken bir de okulda çok dalga geçerdi millet

Kabarikligi biraz daha büyüyünce geçiyor zaten merak etmeyin çok ilginç ama benim de eskiden dümdüzdü sonradan kıvırcık oldu peki saç rengini beğeniyor mu ben hiç sevmezdim küçükken bir de okulda çok dalga geçerdi millet
Evet begeniyor kendi sacini, ogretmeninde ilgisini cekince rahatsiz degil yani.. Eskiden cocuklar duymasin dizi si vardi belki ondan dolayi eylenen olmustur. gözluklu olan cocuklarda cogaldi etrafimdada gozulukle alay edende yok gibime geliyor
.. Cocuklarin agir kufurlee gezeniyorlar artik :( bugun duydum agzim acik kaldi ..

Evet begeniyor kendi sacini, ogretmeninde ilgisini cekince rahatsiz degil yani.. Eskiden cocuklar duymasin dizi si vardi belki ondan dolayi eylenen olmustur. gözluklu olan cocuklarda cogaldi etrafimdada gozulukle alay edende yok gibime geliyor
.. Cocuklarin agir kufurlee gezeniyorlar artik :KK43: bugun duydum agzim acik kaldi ..
Evet benle hep havuç kafalı diye dalga geçerlerdi hiç sevmezdim o yüzden .Maalesef bu telefon tabletler yüzünden artık çevrede gözlük kullanan sayısında artış oluyor bu yüzden dört göz gibi kavramlar ortadan kalktı .Öyle maalesef bazen kızlardan öyle küfürler duyuyorum ki ben utanıyorum onların yerine bazen kızlı erkekli bir ortamda kızlar erkeklere öyle küfürler ediyor ki ve bunu laf arasında canım cicim der gibi kullanıyorlar benim yüzüm kızariyor

Back
X