Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya çayı ile saç rengimi açabilir miyim?

aglayannar

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
69
0
6
İstanbul
Merhaba tekrardan kızlar,
saç rengim siyah,yani uçları biraz kahverengi gibi ama siyah normalde. kaşlarımda siyah ama çok koyu değil. ben çok sıkıldım bu siyah saçlarımdan,bir şekil versem hiç belli olmuyor. papatya çayıda renk açıyormuş ama saçlarım dökülür mü? kepeklenme vs. olabilr mi? deneyenler de tecrübelerini paylaşabilir mi acaba? :26:

saç rengim siyah,yani uçları biraz kahverengi gibi ama siyah normalde. kaşlarımda siyah ama çok koyu değil. ben çok sıkıldım bu siyah saçlarımdan,bir şekil versem hiç belli olmuyor. papatya çayıda renk açıyormuş ama saçlarım dökülür mü? kepeklenme vs. olabilr mi? deneyenler de tecrübelerini paylaşabilir mi acaba? :26:

Canım meraba , ben denemiştim papatya çayını evet saçımın rengini açtı ama saçım benim kumral hemde öyle tatlı açıldı ki uçları sarımsı oldu . Ama bunun püf noktası tamamen fönsüz , güneşte kuruması . Yani ben denize gittiğimde saçımı onunla duruluyorum bildiğin yıkar gibi. Sonra uzanıyorum güneşleniyorum tamamen kuruyor güneşte zaten hemen. Bu şekilde en güzel çözümü alabilirsin . Siyah saçın boyamıydı canım umarım faydası olur :21:

boya varsa biraz zor açarsın, yoksa açılır ama kızılımsı bir renk veriyo diye biliyorum

acarsın sonra benmkı gıbı altın sarısı olur aglarsın:43:

Back