Pantolonlarımın rengi atmış

• Konu Sahibi Konu Sahibi qizz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

qizz

Gizem*
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.832
0
116
İstanbul
Kızlar konuyu muhtemelen yanlış yere açtım özür dilerim ama bununla ılgılı bı başlık göremedım :1no2:

ya benım renklı pantolonlarım var bıraz önce eve geldim annem onları yıkamış ve hepsinin üzerinde boydan boya beyaz çizgiler olmuş :sinifsinif:
özelliklede yeşil olanında
annem diyo kı toz deterjan da kullanmadım bişey olmasın dıye . ama yinede olmuşş bilmiyorumkismile
şimdi yine makinaya attım tekrar yıkanıyolar.
benım bikaç pantolonum daha öyle olmuştu giyemedim bi daha :çok üzgünüm:
bunları geçirmenin bi yolu yok mudur mafoldumben

Renginimi atmış.Ben tam anlamadım beyaz çizgiler nasıl oluşmuş ki.Eğer rengini atmışda olmuşsa boyatırsın ancak düzelir sanırım.Sabun tozuyla falan yıkamışda ondanmı olmuş yoksa çizgiler

ya böyle nasıl desem sankı deterjan çizgleri olmuş gibi boydan boya çizgi var. deterjan kalıntısı gıbı aynı. ama annem tozla yıkamamış kı :sinifsinif:

Ozaman çıksın bakalım makineden bir boyasını attıysa sanırım tek çare boyatmak.Ve aldığın yere başvur bir sanırım hiç yıkanmamış değilmi.Sen bunları eskiyinceye kadar yıkamadan kullanacak halin yok ya.İlk yıkamada deterjan kullanmadan böyle oluyorsa bir sakatlık olmasın

bilmiyorum kı yaaa ınşallah duzelır çıktıgında ama dıgerını de yıkamıştım tekrar geçmiycek biliyorum offf :çok üzgünüm:

Bir daha yıkansalar geçer mi acaba bilmiyorumkismile

hayır canım geçmediler.. hala aynı şekilde duruyolar. aklıma geldıkçe moralım bozuluyo :sinifsinif:

Acaba makineye daha önceki yıkamalarda çamaşır suyu koydunuz da şimdiki yıkamanızda o çamaşır suyunun kalanları mı mahvetti pantolonu acaba.

yok sanmıyorum annem ç.suyu kullanmaz kı :1no2:

tek çare boyatmak sanırım . ama yeşile boyarlar mı kı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…