pantolona çamur sıçratmadan yürümek

bettercallponny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
239
36
123
kızlar nolur bir akıl verin bana. nasıl bir yürüme şeklim varsa bir gıdım yağmur yağsın benim paçalar ta dizimin arkasına kadar leş gibi oluyor. aşırı su sıçratıyorum yürürken. öğrenciyken çok taakmazdım ama iş hayatında ve sosyal hayatta çok sorun oluyor. sabah ofise gidiyorum ilk önce tuvalete atıyorum kendimi ıslak mendille paçaları tamizliyorum on dakika. ama bunla bitse iyi. bugün hava yağmurluydu leş gibi oldum işe gidene kadar. yine aynı modda hemen tuvalete attım kendimi ve paçalarımı temizledim. sonra 11 gibi sigara içmeye çıktım dışarı ve inanın iki üç adım atmışımdır yine mahvoldu pantolonum. yemin ederim ağlayacaktım sinirim bozuldu.

napmalıyım bir akıl verin. doktora bile gitmeyi düşündüm yani bugün yürüyüşümde mi problem var diye(

Herkeste oluyor sadece sen kendi pantalonuma baktigin icin digerlerini farketmiyorsun. Yagmurlu havada en iyisi cizme. Ise giderken cizme giyip is yerinde ayakkabilarini degistirsen?

Herkeste oluyor sadece sen kendi pantalonuma baktigin icin digerlerini farketmiyorsun. Yagmurlu havada en iyisi cizme. Ise giderken cizme giyip is yerinde ayakkabilarini degistirsen?

yok maalesef benimki herkeste olanın çok ötesinde. insanların da dikkatini çekiyor. çizme alışkanlığım hiç yok zaten dar paça da pek giymem ama bir çare bulmam lazım.

Ne doktoru ya:) nomalde ayagimizi geriye attirarak yururuz ama yagmurlu havada ayagimizi yere paralel tutarak yurumek lazim ayakta kucuk bir palet varmis gibi yururseniz sorununuz azalir diye dusunuyirum.

Ama topuklu giyiyorsaniz ne yazik ki olmuyor:) bu yuzden opak corap bot takimi en iyisi bu havalarda

Gece gece güldürdün beni doktorluk durum yok doktoruda güldürme kendine
Topuklu ayakkabı mı giyiyorsun düz mü?

Beden eğitimi derslerinde öğrendiğimiz gibi parmak ucu, taban, topuk sıralamasıyla basarsanız yere çamur sıçramaz.

yok maalesef benimki herkeste olanın çok ötesinde. insanların da dikkatini çekiyor. çizme alışkanlığım hiç yok zaten dar paça da pek giymem ama bir çare bulmam lazım.

Benim onerim mantikli o zaman sevdiginiz icin degil pislikten kurtulmak icin alirsinjz bir cizme. Alt tarafi kac ay yagmur yagiyor.

hic gülecegim yoktu
banada olur ara sira...

Bu sana bağlı bir özellik olduğu için halledersin de, şehrin göbeğinde arabayı hızlı bir şekilde kullanan ve ışıkta bekleyen yayalara suç sıçratan davarları ne yapacaz? -ha tabii daha derine inersek altyapıyı altyapı gibi yapmayan yetkililelere de çemkirmem gerek-
Bugün pantolunum çamur oldu ve üzüldüm!

Son düzenleme:
İş yerine gidene kadar çizme giymek çözüm olabilir, yada küçük ve dik adımlar tabi tempolu yürümemekte lazım. Olmadı parmak uçları :)

Kızlar şu normal olabilir mi? Ve bu sadece donuş yolunda olan. İşe gittiğimde böyle bir pisliği temizleyerek güne başladım

Eklentiler

• WP_20141126_002.jpg
    3,4 MB · Görüntüleme: 322
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…