• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pantolona çamur sıçratmadan yürümek

topuklu-uzun-cizme-8.jpg

işte ççözümmm :KK53:

Şaka bir yana, yürürken ayaklarınızı benim gibi cok fazla kaldiriyorsaniz sebep odur bence. Yani dümdüz adımlar almalısınız özellikle parmak ucuyla adıma başlamak gerekir diye düşünüyorum biraz zor ama ben beceremiyorum malesef

kızlar nolur bir akıl verin bana. nasıl bir yürüme şeklim varsa bir gıdım yağmur yağsın benim paçalar ta dizimin arkasına kadar leş gibi oluyor. aşırı su sıçratıyorum yürürken. öğrenciyken çok taakmazdım ama iş hayatında ve sosyal hayatta çok sorun oluyor. sabah ofise gidiyorum ilk önce tuvalete atıyorum kendimi ıslak mendille paçaları tamizliyorum on dakika. ama bunla bitse iyi. bugün hava yağmurluydu leş gibi oldum işe gidene kadar. yine aynı modda hemen tuvalete attım kendimi ve paçalarımı temizledim. sonra 11 gibi sigara içmeye çıktım dışarı ve inanın iki üç adım atmışımdır yine mahvoldu pantolonum. yemin ederim ağlayacaktım sinirim bozuldu.

napmalıyım bir akıl verin. doktora bile gitmeyi düşündüm yani bugün yürüyüşümde mi problem var diye:KK43:(

Önce topuklari yavasca basip sonra ayak ucunu basin.

Keşke herkesin derdi bu olsa. Sizin de tek derdiniz bu olsun.:nazar:
Okurken ütü izli klasik kumas gri bir pantolon ve güzel bir iş hayal ettim.:KK51:

Bende aynı durumdayım
Artık saldım çayıra eskiden her gün değiştirirdim şimdi yağmurlu havalarda pantalonu 3 gün giyiyorum arabaya biniyorum bir posta temizlik işe geliyorum aynı eve gidince atıyorum sinirden bi kenara :D
Birde burda kanalizasyon inşaatı var her yer çamur bin beter olduk ama yapacak bişey yok idare edecekler - göz zevkini bozması açısından :P -

Köyde ilk okula giderken benim de eteğime kadar sıçrardı çamur. Çok sinir bozucu gerçekten. Şuan sıçrayacak bir çamur yok ki sıçramıyor. Yoksa okula gidene kadar ben de mahvolurdum.

arkadaşlar tüm fikirler için teşekkürler, toplu bir cevap niteliğinde yazayım.
1. iş yerinde kot pantolon giydiğimde oluyor ancak ütüsüz pantolon giyememem takıntım olduğundan yanımda başka pantololon götürmüyorum. aslında iş yerinde dolabım yedek kıyafetlerim vs var ancak bu çamur sıçratmanın sonu yok. ilk mesajımda yazdığım gibi sigara arasındaki iki üç adımda bile mahfedebiliyorum pantolonu.
2. inanın tüm yürüme şekillerini denedim. geçen pazardaki çocuk bile abla nerden geliyorsun sen paçalarına ne olmuş dedi. tabiki Allah başka dert vermesin ancak sürekli tekrarlanan bazı şeyler gerçekten insanın asabını bozabiliyor ve gerçekten hayat kalitesini düşürebiliyor.
3. bir arkadaş çamurluk önermişti. bugün öğlen arasında karşıdaki avm'de tayt üzerine giyilen çorabımsı bir aparat buldum. fotoğraftakinin siyah ve sade bir versiyonu. bide böyle deneyeceğim bakalım nasıl olacak.

Eklentiler

• Örgü-Patik-ÇorapPanduf-Modelleri-9.jpg
    Örgü-Patik-ÇorapPanduf-Modelleri-9.jpg
    80,2 KB · Görüntüleme: 148
Back