pantolon sorunu :(

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
335
323
Kızlar yardım edin :(
Pantolon giyemiyorum.Bütün pantolonlarım böyle kat kat oluyo.Ben dümdüz duran seviyorum katlı katlı o kadar iğrenç gözüküyo ki.Neden böyle oluyo bilmiyorum..Hayır bedenleri büyükte değil ki 36 giyiyorum.34 deneyince küçük oluyo mecbur 36 giyicem.Evdeki bütün pantolonlarımı denedim hepsi iğrenç duruyo üzerimde :( Havalar soğuyunca napıcam yine tayta mahkum olmak istemiyorum.Terziye veriym desem yapabiliceğini sanmıyorum baştan aşağı katlı duruyolar.Hayır bendemi sorun var anlamadım markalarıda gayet iyi niye böyle oluyo pantolon giymekten soğudum resmen :(((

allah allah sasırdım kat kat olması ıcın ya kılolu olman yada cok zayıf olman lazım yanı bedenıne dar gelıp pantolon kat kat durur birde kalitesinden dolayı dıcem ama kaliteli pantolonların öyle durdugunu ben görmedım

allah allah sasırdım kat kat olması ıcın ya kılolu olman yada cok zayıf olman lazım yanı bedenıne dar gelıp pantolon kat kat durur birde kalitesinden dolayı dıcem ama kaliteli pantolonların öyle durdugunu ben görmedım

Bende sebebini hiç bilmiyorum.Ara beden miyim acaba bilmiyorum ki..

34 dar 36 bol dıyosun kilonda iyi sen en iyisi 35 beden bul :D bende her pantolonu giyemem ama bacağı saran likralı pantolonlar tercih etsene bence yanlış pantolon seçiyosun

bilmiyorum hiç istediğim gibi pantolon bulamıyorum bi çıkiym tekrar bakmaya ama umutsuzum:26::26:

Boyum 160 kilom 48 iken bile 36 beden giyemiyordum 38 beden giyiyorum. Bu ölçülerle 36 bedene sığıyor olmana şaşırdım.

Bacak ve popo yapından kaynaklı olarak katlanıyor olabilir. Bence sıkıntı fiziksel yapın ile alakalı.

Boyum 2 yıl önce 165 ti yani ondada bi yanlışlık olabilir bilmiyorum ama sanırsam bacaklarım ince kalçalarım dolgun ondan dolayı bi gariplik oluyo :((((

Boyum 2 yıl önce 165 ti yani ondada bi yanlışlık olabilir bilmiyorum ama sanırsam bacaklarım ince kalçalarım dolgun ondan dolayı bi gariplik oluyo :((((

Olabilir, pantolonlar belli kalıplarda yapılıyor, ortalama ölçülere göre yani. belki popo kısmın fazla dolgundur kumaşı yukarı çektiği için de potluk yapıyor olabilir.

Kat değilde pot mu deniyordu unuttum öyle bişey görmeden anlamayabilirsiniz ...

hımm anladım potluk diyorsun...dizden aşağısı pot olmaz zaten, olsada göze batmaz ama kalçada ve basenlerde potluk dikkat çeker, gerçekten kötü gözüküyor...likralı giysen de aynımı oluyor?
birde hafif ispanyol paça olanların kesimi daha hoş görünüyor...denedinmi hiç?

hımm anladım potluk diyorsun...dizden aşağısı pot olmaz zaten, olsada göze batmaz ama kalçada ve basenlerde potluk dikkat çeker, gerçekten kötü gözüküyor...likralı giysen de aynımı oluyor?
birde hafif ispanyol paça olanların kesimi daha hoş görünüyor...denedinmi hiç?

Bol paça pant var onda öyle bi sorun yaşamıyorum ama oda her ayakkabıyla olmuyo..likralı dediğiniz tayt gibi olanlar mı?

Bol paça pant var onda öyle bi sorun yaşamıyorum ama oda her ayakkabıyla olmuyo..likralı dediğiniz tayt gibi olanlar mı?

hayır canım tayt değil...likralı kumaştan normal düz pantolonlar oluyor..onlardan ara bul derim...
pantolon almaya gittiğinde kumaşlarını incelerken iki elinle lastiklimi diye kumaşını sündür bi bak...likralı değilse esnemez, ama likralı ise esner...likralı kumaş hoş duruyor, kalça kısmına dümdüz oturuyor...dizden aşağısıda normal dökümlü ve güzel duruyor...aklında bulunsun...

Back
X