Panterde Mantı partisi yaptık...

ne harika bir sofra o yaaaaaaaaa offfff orda olsaydım keşke :) siz gene rahat rahat foto çekerdiniz hiç rahatsız etmezdim yemeklerle meşgul olacağım için :) ellerinize emeğinize sağlık...dostluğunuz daim olsun ....

tşk ederim canım bidakine senide bekleriz istanbul sakarya arası ne ki iki saatçik=))

misafirlerim gider gitmez geçtim pc nin başınaa panterimm canım inan yanında olabilmeyi çok istedim ama iştee nasip olmayınca olmuyorrr o gül yüzünün gülmesi için ne ceza verirsen razıyımm orada olamadığım sizlere katılamadığım içinn çokk üzgünümm:gitme:

Canım panterim çok üzgünüm ya son ana kadar gelme umudu içindeydim. Ama olmadı işte tam müsait olduğumda da saat 19:00 olmuştu o saatten sonra gelmekte olmazdı artık.
Ne olur darılma gücünme inan çok üzgünümmm:çok üzgünüm:
Sana özellikle gelmek istemiştim ama .......... :bbo:
Çokta güzel hazırlanmışsın becerekli hatunsun vesselam

kıslar bahçe keyfiniz süpermiş,sefanız olsunkaydirigubbakcemile5
pantişimin ellerine sağlık,mamalar nefis görünüyo,
ama ben en çok organik çileklere bayıldımyerimseniben

Sizden daha güzeli yok Sakaryada canım ama
Mantıııııı muhteşem görünüyorrrr... Elinize sağlık....

Rabbim dostluğunuzu daim etsin kızlar opuyorumnanaktan

Buara sofra süper...Karnımı acıktırdınız iyi mi...Mantıyı da pek severim valla ellerinize sağlık opuyorumnanaktan

Yaa zaten karnım aç cokacimcoook

Mantılar sarmalar resmen ağzımın suyu aktı..Çok sinir oldum şimdi kendime..Çeyizi serecek ogünümi buldum pazar yapaydık yaa
:sinifsinif:

Ellerine sağlık panter...

Çok güzel çıkmışınız kıskandım

hepinize tşk ederim kızlar sağolasınız güzel dilek ve sözleriniz için..
eee boşvercim okadar çağırdık dimeee

mantıda güzel sizde güzelsiniz panterde güzel
herşey güzel kısaca harikasınız
dostluğunuz daim olsun

hatunlar sabah bana kahwaltıya geliosunuz dime?? Kontörüm yok aramaya burdan yazıyorum arkadaslara ulasabilen ulaşsın :)

beyaz hepsı kılo olsun sana okadar sarmayı nasıl ettın fıt ..boshayallersmile
vallaha hersey super ..ah ah...

Back