cerennnn senin de kulağını çınlattıkkk
sağol canım.bütün k lar bende toplanmış olsa da mıDD
ooo ne mamalar varmış bugün yaff..herşey kısmetişte.bizim nasibimiz yokmuş bugünkü mamalarda..:çok üzgünüm:bi dahaki sefere artıkın inşallah
olsun gülüm önemli değil.damdan düşeni,damdan düşen anlarmış.bizde bugün benzer sebeplerden gelemedik.napalım yeterki gönüller bir olsunAminnn.Sağoalsın bebeğim.Aısmetsizim sana toplanıldığında gelemedim.Arayamadım da kayınpederimle uğraşıyorduk.özür dilerim.
KIZLAARRR tesadüfen denk geldim
herşey harika görünüyordu afiyet bal şeker olsun sizlere
anterinde ellerine sağlık maşallaahhhh...
Resimler harikaaaaa.......
inşallah ..dediğim gibi önemli olan gönüller bir olsunbidahakisefere inş. gülüm eminimki bidahaki buluşmamız daha kalabalık ve daha eğlenceli olacak ama daha lezzetli olurmu bilemem=P
kız mamalar güzelde biz nasılız ondan heber var kk kkaaa söyle bana varmı bizden daha güzeli bu sakaryadaaa=))
ceren çarşambaya müsaitsen sende gel bize.ve diğer arkadaşalr da tabikii. beklerim buyrun gelin.
anlıyorum cerecim.özürler dilerim efenim.sağlık problemin olduğunu bilmiyordum.çok uzun zmandır nete girmedim ben.ama inş bigün tanışabiliriz.neyse ben çıkıyorum hatunlar.annemle ilgilenmem gerekiyor.öpüldünüz k.k lı bayanlar..
eneeeee yazmadım demiiiii kendim düşünmdüm zaaarr bilmiyorumkismile
ama didim yaaa resimler harikaaaaaaaaaa
siizzz süüpperrrssiiiniiiizzzzzzzz :lepi: :lepi: :lepi:
hepinizin yüzü gülüyordu muhteşeemmmmm
ama panter hariç (açık saçlı olan panter dimi bilmiyorumkismile )
sanırım gelmeyenlere gelemeyenlere üzüldü o yüzden pek gülümseme göremedim
fakattttt tip olarak harikasınız hanımmmlaaaaarrrrrrrrrrr
o k larr herkes te vaaaaaarrrrr kaydirigubbakcemile3
evet canım baya bi canı sıkkındı onu keyiflendirmek için bayada bi çaba harcadık hatta dedim şimdi bizi sopalıyacak şaka bi yana tüm gerginliğine rağmen çok güzel ilgilendi bizle sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?