Panterde Mantı partisi yaptık...

KIZLAARRR tesadüfen denk geldim
herşey harika görünüyordu afiyet bal şeker olsun sizlere
anterinde ellerine sağlık maşallaahhhh...
Resimler harikaaaaa.......

ooo ne mamalar varmış bugün yaff..herşey kısmetişte.bizim nasibimiz yokmuş bugünkü mamalarda..:çok üzgünüm:bi dahaki sefere artıkın inşallah

cerennnn senin de kulağını çınlattıkkk
Nily gülüm sen gülüşünle muhteşemsin Allah ağlatmasın hiççç

Aminnn.Sağoalsın bebeğim.Aısmetsizim sana toplanıldığında gelemedim.Arayamadım da kayınpederimle uğraşıyorduk.özür dilerim.

ooo ne mamalar varmış bugün yaff..herşey kısmetişte.bizim nasibimiz yokmuş bugünkü mamalarda..:çok üzgünüm:bi dahaki sefere artıkın inşallah

bidahakisefere inş. gülüm eminimki bidahaki buluşmamız daha kalabalık ve daha eğlenceli olacak ama daha lezzetli olurmu bilemem=P

Aminnn.Sağoalsın bebeğim.Aısmetsizim sana toplanıldığında gelemedim.Arayamadım da kayınpederimle uğraşıyorduk.özür dilerim.
olsun gülüm önemli değil.damdan düşeni,damdan düşen anlarmış.bizde bugün benzer sebeplerden gelemedik.napalım yeterki gönüller bir olsun

oo çok guzel herşey dostlugunuz daim oldun şimdi sakaryada olmak vardı:)))ahhh karasu ahhh..

KIZLAARRR tesadüfen denk geldim
herşey harika görünüyordu afiyet bal şeker olsun sizlere
anterinde ellerine sağlık maşallaahhhh...
Resimler harikaaaaa.......

kız mamalar güzelde biz nasılız ondan heber var kk kkaaa söyle bana varmı bizden daha güzeli bu sakaryadaaa=))

ceren çarşambaya müsaitsen sende gel bize.ve diğer arkadaşalr da tabikii. beklerim buyrun gelin.

kız mamalar güzelde biz nasılız ondan heber var kk kkaaa söyle bana varmı bizden daha güzeli bu sakaryadaaa=))

eneeeee yazmadım demiiiii kendim düşünmdüm zaaarr bilmiyorumkismile
ama didim yaaa resimler harikaaaaaaaaaa
siizzz süüpperrrssiiiniiiizzzzzzzz :lepi: :lepi: :lepi:
hepinizin yüzü gülüyordu muhteşeemmmmm
ama panter hariç (açık saçlı olan panter dimi bilmiyorumkismile )
sanırım gelmeyenlere gelemeyenlere üzüldü o yüzden pek gülümseme göremedim
fakattttt tip olarak harikasınız hanımmmlaaaaarrrrrrrrrrr
o k larr herkes te vaaaaaarrrrr kaydirigubbakcemile3

ceren çarşambaya müsaitsen sende gel bize.ve diğer arkadaşalr da tabikii. beklerim buyrun gelin.

canımmmm koşs koşs gelirdim tabide ben çalışıyorum tatlım haftanın beş günü iş iki günü tatil oda haftasonu
kaldıki bu sıra malesef yazmıştım yaaa yürümem pek mümkün değil ama protezler çıktıktan sonraki buluşmalarınızda bana uyan tarihte bende bulunmaktan mutluluk duyarım cicim opuyorumnanaktan
bu güzel davetin içinde ayrıca teşekkür ederim opuyorumnanaktan

anlıyorum cerecim.özürler dilerim efenim.sağlık problemin olduğunu bilmiyordum.çok uzun zmandır nete girmedim ben.ama inş bigün tanışabiliriz.neyse ben çıkıyorum hatunlar.annemle ilgilenmem gerekiyor.öpüldünüz k.k lı bayanlar..

esta piti piti ne özürü olurmu hiç öyle şey
sağlık olsun herşey olur elbet bende sizler istediğiniz sürece bir araya gelmekten onur duyarım.
sanada iyi geceler tatlım opuyorumnanaktan

evet canım baya bi canı sıkkındı onu keyiflendirmek için bayada bi çaba harcadık hatta dedim şimdi bizi sopalıyacak şaka bi yana tüm gerginliğine rağmen çok güzel ilgilendi bizle sağolsun

evet canım baya bi canı sıkkındı onu keyiflendirmek için bayada bi çaba harcadık hatta dedim şimdi bizi sopalıyacak şaka bi yana tüm gerginliğine rağmen çok güzel ilgilendi bizle sağolsun

hımmm anladım neyse canı sağolsun umarım birazda olsa gerginliği geçmiş sakinleşmiştir.
Bana müsaade cancanlar hepinize bol sohbetli bol muhabbetli günler geceler diliyorum
hepinize iyi gecelerrrr byee

ne harika bir sofra o yaaaaaaaaa offfff orda olsaydım keşke :) siz gene rahat rahat foto çekerdiniz hiç rahatsız etmezdim yemeklerle meşgul olacağım için :) ellerinize emeğinize sağlık...dostluğunuz daim olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…