Panterde kahvaltı

RESİMLER OLMAYINCA 54 TOPİĞİNE YAZMIŞTIM ORDAN ALINTIDIR AŞAĞIDAKİ YAZI
YİNE YENİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER PANTERİMMM

( Canlar,
Baktım ne resimler eklenmiş nede dün buluşma ile ilgili bir topik açılmış neyse artık...
O yüzden bende buraya yazıyom yorumları....
Dün panterimde idik anam bir güzel kahvaltı sofrası vardı ki sormayın gitsin
Ve epey bir kalabalıktık.
Öncelikle panterime ilk giden ben oldum biraz erken gittim ve panterimi tam iş üzeri yakaladım valla gün boyu beni yakaladın dedi durdu.
Ama şekerim sen o halinle bile öyle güzel samimi sıcacıktın ki sevdim seni kızzz
Yüreğinin güzeliği öyle sıcaktı ki bunu gün boyu hissettim sanırsam senle yavaş yavaş yıldızları barıştırıyoz ne dersin hoş pıncırla aynı burçtanmışsız sen seversin koçlar canıms...
Onun dışında sofranı evini bize açtın hepsi mümkemmeldiii. Bir acı kahveni dahi içtik artık bunu anlamı benim için çok büyük 40 yıl değil yaşadığım sürece iyi kötü yanındayım dostluğun için teşekkürler.... Anam pek bir melankolik oldu ama içimden geçenler....
Yeni tanıştığım Nilly hala bulamadık seni nerden tanıdığımı sen buldun mu şeker. Sende kafa bir hatunsun beaa....
Onun dışında diğer arkadaşlarla ilgili düşüncelerimi zaten yazmıştım.
Ve diyorum ki İYİ SİZLERİ TANIDIM.....
PANTER
BEYAZ TOPRAK
CANO
KISMETSİZ KEDİ
ROŞUM
HAYDEÇ
NİLLY
TEŞEKKÜRLER.... )

yorum yapmadan once bendekı resımlerıde eklıyım ancak gırdım nete

bende de kahwaltı resımlerı warmıs ama:)

oncelıkle gelen hatunlara ck tsk ederım ben sıze zewkle hızmet ettım hıcte zahmet falan olmadı
sadece kendım hazırlanamadım resımlerdede paspal cıkmısım ona bozuldum
ltıler geldınız surprız yaptıgınız ayagınıza saglık
ewt sızlerı affettım :)
sengulum o senın sıcaklıgın hep soyluyorum benım durusum soguk aslında ck sıcak kanlıyımdır
ewt koc olman benım ıcın bı ayrıcalık
beyazım senın gelmenede de ck sewındım hıc umıdım yoktu
haydecım nıllyım canom
ıns.. kımseyı unutmamısımdır tekrar tsk
ıstedınız zaman cat kapı gelebelırsınız balkonum we ben her daım hızmetınızdeyım :)))))

Dostluğunuz hiç bozulmasın kızlar.
Cano'yu, Haydeç'i ve eski kurbanım Kısmetsiz Kedi'yi hemen tanıdım. Diğer arkadaşları da gördüğüme memnun oldum.

hepiniz süpersiniz hanımlar
dostluğunuz daim olsun
kısmetsiz kedimi ve rujumu tanıyorum
diğer arkadaşlarıda tanıdığıma memnun oldum

Dostluğunuz hiç bozulmasın kızlar.
Cano'yu, Haydeç'i ve eski kurbanım Kısmetsiz Kedi'yi hemen tanıdım. Diğer arkadaşları da gördüğüme memnun oldum.

AMİN canım ...buluşmalar çok zevkli geçiyor..sizlerde sık sık buluşıyorsunuz...Şeniz

AMİN canım ...buluşmalar çok zevkli geçiyor..sizlerde sık sık buluşıyorsunuz...Şeniz

Evet ya, çok şükür buluşuyoruz bu aralar. Öğrendik ki buluşmak atla deve değilmiş. Bir iki telefonla halloluyor her şey. Böylece o güzel sohbetlerden de mahrum kalmıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…