Panterde kahvaltı

BenCano

~HürGeneral~
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2006
2.221
13
158
Sakarya
biz panterin evi yuva edindik bu ara

Uploaded with ImageShack.us

sohbette pek bi güzeldi

Nilly 40 yıl hatırı olan kahvenin tadına bakarken

eltilere maşallah deyinnnn

en yenimiz şengül ve nilly

Bu kk lılar nereye bakıyor
http://img717.imageshack.us/i/1007761.jpg/

Uploaded with ImageShack.ushttp://imageshack.us

bu arada kahvaltıya gittik ama bende o güzel nefis sofranın hiçç resmi yoktu yaaakannehir

Son düzenleme:
onlarda panter ve haydeç ablamda sanırım onlarda artık ne zaman eklerlerse sağolasın canım sabırsızlıkla bekliyodum çok şükür gördüm gözüm açık gitmem artık=))

oh ya ne güzel..sonunda resimler eklenmiş..
canoocumm eline sağlık canım..Şeniz
ama ne güzel süpriz yaptık pantere..kıs panterrrrrrr gönlünü aldıkmı şekerrrrolumunekankayizsmile
hernekadar erkende kalkmak zorunda kalsakda gerçekten çokkkkk güzel bigündü.sizi sefeyrummmŞeniz

hakketen de güzeldi hele ki tahinli kekler anam ne güzeldi yahuu bi dahamı gitsek alıştık zaten bu hafta panterin evden çıkmadık hiç
sizi saymıyorum bu arada söz konusu kek olunca

ne kadar güzel bir gündü... çok teşekkürler panterim..fotoğraf makinanı aratsamda....-tatlicadiarzu-

hanımalr harikasınız sizleri burdanda olsa görmek çok güzel..ben katılamıyorum artık aranıza ..ama sizleri unutmadım.. herkese sevgiler selamlar..

panterin balkonu kk nın meskeni olmuşyerimseniben valla ne güzell ohhh genişte bir balkon var bi önceki fasılda mantı turuydu dimi
çok güzel içten samimi sıcacık görüntüler dostluğunuz daim olsun hanımlar

Valla imrenmemek elde değil böyle toplanıp buluşmalarınza bitiyorum Hepiniz ayrı güzelsiniz ve çok tatlısınız Haydeç ablamı bir daha gördüm çok mutlu oldum öperim ablacım senideopuyorumnanaktan Buluşmalarınızın devamı olsun işallah :1hug:

canım çok teşekkür ederim...bende seni öpüyorum....Şeniz

canom ellerine sağlık,opuyorumnanaktan
ne kaa tatlı çıkmışız daha sabahın mahmurluğu üstümüzde bellibilmiyorumkismile
güzel bi gündü hakket ,pantercimin ellerine ve yüreciğine sağlık,opuyorumnanaktan
ama ama hani o masanın dolu pozları,onlarıda koyunda kk kaffaltı görsün dimi amazemuszemus

kım ım ısım yazmıyo ama
cano sen hangısısınbilmiyorumkismile
cnmcıım isimler şölle kiolumunekankayizsmile

en baştaki mavi eşarplı cano, panter, roşum, haydeç ablamız, beyaztoprak, şengülderman, kısmetsizkedi,ayaktaki nilly

Son düzenleme:
oyy oyy sakaryanın guzel bayanları ne guzel çıkmışsınız oyle sızlerı yenıden gormek çok guzel hepınızı ayrı ayrı öpuyorum ŞenizŞeniz
canım kardeşim haydecım senı çok ıyı gordum o kıyıda köşede yegenımıde gordum ayy çok özlemışım sızlerı yaa:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…