herkese merhaba :)
benim oldukça kabarık yıpranmış bakımsız ve kuru görünen saçlarım var.ancak bu bana engel değil ,çünkü pantene pro-v argan yağı+ pantene bakım serumu 'na sahibim ^_^ ayrıntılı bilgi için tık tık
:)
ay bende pantene nin argan yağına hastayım ama serumunu bilmiyordum ya ben onun ambalajını görünce köpük gibi bir şey sandım yağ mı onun yapısıda brezilya fönüyle ilgili video çok çok iyi olur nasıl bir şey keratin yüklemeyle aynı mı bir de lorealin mucizevi yağını denedin mi onu da çokk övüyorlar hakkında bilgi almak istiyorum ay ne çok sordum
:) öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim ^-^ youtube hesabın varsa destek olabilirsin :) ve Hayır serumun yapısı yağ gibi değil daha çok güneş kremi kıvamında :) ama cook güzel evt yakında Brezilya fönü hakkında video yapıcam.lorealin mucizevi serumunu henüz denemedim ama aklimda tekrardan çok teşekkür ederim ♥♡
ay bende pantene nin argan yağına hastayım ama serumunu bilmiyordum ya ben onun ambalajını görünce köpük gibi bir şey sandım yağ mı onun yapısıda brezilya fönüyle ilgili video çok çok iyi olur nasıl bir şey keratin yüklemeyle aynı mı bir de lorealin mucizevi yağını denedin mi onu da çokk övüyorlar hakkında bilgi almak istiyorum ay ne çok sordum
Kiss33_33, post: 36891766, member: 621117"]Evt iyi yani saca göre değişiyor ama en zor saç olan benim saçıma iyi geldiyse herkeze olur [/QUOTE]
Deniycem Tesekkurler
[QUOşey masikk, poz36891 member: k iss33_3t: 36891766, member: 621117 yani saca göre yor amaaç olanızesevinirim iyi geldiyse herkeze olur [/QUOTE]
Deniycem Tesekkurler[/QUOTE]
Bir sey degil her zaman asil ben tesekkur ederim :) bir rica youtube hesabiniz varsa destek olursaniz sevinirim ♥