Panorama NIPT/ Bursa

dlrss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2024
85
72
28
Hanımlar merhaba , ben İngiltere’de yaşıyorum ve suanda 5+6 haftalık hamileyim. Panorama testini yaptırmak istiyorum, burada en düşük paket için 455 pound+ 150 pound (kan alım) ücreti dediler bana da biraz yüksek geldi açıkçası. Türkiye’de daha uygun olabilir diye düşündüm. Aralık sonunda Bursa’ya geliyorum ve o zaman tam 10 haftalık hamile olacağım. Buradan arattığımda Bursa’da yapan yerleri/ yetkili kişileri vs göremiyorum malesef. Benimle bu konuda bilgi paylaşabilecek var mı, Bursa veya tabi ki farklı iller de olabilir ücret olarak ne kadar dediler vs.. çok teşekkür ederim şimdiden☺️🌺

Kuzum bilgim yok malesef. Bakınayım senin için dedim ama pek bir şey çıktığı söylenemez. Panorama testi dediğin, nipt testi mi oluyor ? Nipt olarak çıkıyor lakin panorama olarak çıkmıyor

Ben bursdayım burdaki kişi ile iletişime geçebilirsiniz 380 demişti sanırım orta pakete

Eklentiler

• 1000055675.jpg
    1000055675.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 19
Kuzum bilgim yok malesef. Bakınayım senin için dedim ama pek bir şey çıktığı söylenemez. Panorama testi dediğin, nipt testi mi oluyor ? Nipt olarak çıkıyor lakin panorama olarak çıkmıyor
Ah çok sağolun uğraşmışsınız🙏🏻 evet nipt testi ama farklı firmalar yapıyor anladığım kadarıyla, grupta da arattım daha önce yaptıranlar var fakat özellikle bursa ve civarı için bir bilgi/yetkili bir kişinin numarası vs göremediğim icin ayrı konu açtım☺️

Panorama bana biraz pahalı geldi doktorum da genoksu önerince ona yaptırdım ama bu bayan da ilgili birisi yardımcı olacaktır durumunuzu anlattıgınızda

Panorama bana biraz pahalı geldi doktorum da genoksu önerince ona yaptırdım ama bu bayan da ilgili birisi yardımcı olacaktır durumunuzu anlattıgınızda
Benim hiç bilgim yok malesef, burada sistem farklı olduğu için henüz bir doktorla takipli de değilim kendi kendine ilerliyor süreç😅 çok teşekkürler yardım ettiğiniz icin ben de biraz bilgi alıp öyle karar vereceğim

Benim hiç bilgim yok malesef, burada sistem farklı olduğu için henüz bir doktorla takipli de değilim kendi kendine ilerliyor süreç😅 çok teşekkürler yardım ettiğiniz icin ben de biraz bilgi alıp öyle karar vereceğim
Rica ederim 🤗

X