Tatlı Tarifi Panna Cotta Vişne Soslu-Torku Süt Sponsorluğunda

MssPARE

Herkese yetişirsin de bir kendine geç kalırsın 😔
Pro Üye
27 Mart 2019
28.940
103.151
❤❤Merhaba hanımlar uzun zaman sonra

Bir italyan tatlısı Panna Cotta tarifiyle aranizdayim
Tam yaz tatlısı hafif lezzetli bir sütlü tatlı
Tarifine geceyim ...❤❤

Panna Cotta Vişne Soslu
(Jelatinsiz yaptım çünkü jelatinin kıvamı daha koyu oluyor nişasta kıvamı daha güzel ve tadı daha hoş oluyor)

3 su bardağı süt
1 su bardağı şeker
3 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı süt kreması
2 paket vanilya

Yapılışı

vanilya hariç bütün malzemeyi tencereye alıyoruz iyice karıştırıp ocağa koyuyoruz kıvam almaya yakın vanilyayı ekliyoruz sonra kuplara bir kepçe bir kepçe aktarıyoruz...soğumasi için dolaba yerleştiriyoruz..

Vişne sosu

Bir kase dondurulmuş vişne
bir çay bardağı şeker
bir yemek kaşığı nişasta
bir su bardağı su

Yapılışı

visneleri şekeri ve suyu tencereye koyup ocağa alıyoruz nişastayı suda eritip malzemenin içine boşaltıp kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz koyulasinca ocaktan alıp dolaptan kuplari çıkarıp üzerine ekleyip sunum icin hazırlıyoruz

Iki ayrı sunum hazirladim inşallah begenirsiniz ❣❣

Afiyet olsun

Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum

Parişşşş
Sen napmışsın böyle yaaaa
Biri beni şu ekrandan içeri fırlatabilir miiiiiiii

Aman ALLAH'ım bu ne güzel muhteşem görüntü ellerine sağlık tarifi ve görsellerde ekran görüntüsü aldım deneyeceğim

Aman ALLAH'ım bu ne güzel muhteşem görüntü ellerine sağlık tarifi ve görsellerde ekran görüntüsü aldım deneyeceğim
Canım dene tabiki eminim sende güzel yaparsın ❤❣teşekkür ederim penyecim ❤

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor

Harikasın beybiimmm şahane olmuş ellerine saglıkkk

Ooo pareemmm sunumunu sevsinler mutlu sunum çok hoşuma gitti kırmızı beyaz uyumu tatliya çok yakışıyor, kendi tatlimdan biliyorum çok güzel olmuş canım parişkom eline sağlık başarılar dilerim

Ooo pareemmm sunumunu sevsinler mutlu sunum çok hoşuma gitti kırmızı beyaz uyumu tatliya çok yakışıyor, kendi tatlimdan biliyorum çok güzel olmuş canım parişkom eline sağlık başarılar dilerim
Sosyalim teşekkür ederim ❣❤

Inan tadı daha güzel yakın olsakta yesek bitanem ❤

Hemşoom gözüm gönlüm şenlendi kız renge bakkk ellerine sağlık valla

Vay vay vay pareme bak beeee şahane görünüyor ellerine sağlık afiyet bal olsun ayrıca balım.
MssPARE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…