pankreoflat granül

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
1
merhaba pankreoflat granül adlı ilacı gaz sancısı için kullanan varmı acaba işe yarıyormu arkadaşlar oğlumun gaz problemi biteceğine azdı yine bu günlerde 3ay 21 günlük ama bir türlü geçmiyor nurse harveys kullanıyoruz şimdi pankreoflatı öneriyorlar bilgisi olanlar lütfen cvp yazsın

cnm ben sana metsılı tavsıye edebılırım cok etkılı sancı yapmadan cıkarabılıyor cocuk gazını bıde rezene cayını hem kendın ıc hem bebegıne ver cok faydasını gorursun

merhaba pankreoflat granül adlı ilacı gaz sancısı için kullanan varmı acaba işe yarıyormu arkadaşlar oğlumun gaz problemi biteceğine azdı yine bu günlerde 3ay 21 günlük ama bir türlü geçmiyor nurse harveys kullanıyoruz şimdi pankreoflatı öneriyorlar bilgisi olanlar lütfen cvp yazsın

canım eğer dr un önerdiyse al.benimde sana kesin çözüm dedirtecek kadar iyi önerim BABULİNE.tamamen bitkisel yinede dr una sor aklında soru işareti olursa.benim oğluma verdiğimin 10 dk sında ki saate bakıyordum kac dk da etikili diye bartmıyorum 10.dk da etkisini gösteriyordu ve gazıda hem alttan hem üstten cıkarıyordu.daha sırtına masaj yapmadan memeden aldıgım gibi üstten cıkarıyordu.rezene de etkili.

X