PANKERANS KANSERİ

merveeeeeeeee717

Gülümse hayata :)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2016
4.522
4.185
63
Annem pankerans kanseri ve ben artık çıkmaza girdim nasıl basettiniz nasıl yendiniz?Biz 4. Evredyiz ve karaciğer enzimleri yükseldiği için durdurdular. Hastanelerde yatıp kalkıyorum ama. Bir değişiklik yok sizler nasıl atlattiniz bu durumu ?

Annenizin yaşam kalitesi iyice düşmeden tedaviyi kesmeleri daha iyi olmuş mutlu olsun güzel zaman geçirin beraber yüzünüzde gözlerinizde hüzün yorgunluk görmesin ... İngiliz karbonatı kürü ile 4.evre kanserden iyileşenler olduğu haberlerini görmüştüm.Beraberinde kolloidal Gümüş desteği alanlar da oluyordu. İnternette aratırsanız çıkar ama ben de bakacağım size link atarım yaşlı bi adam tarifini vererek baking soda ile (onlar ingiliz karbonatına böyle diyor) ne şekilde iyileştiğini anlatıyor videoda yapımı çok kolay eczaneden alıyorsunuz hepsinde var kaynar suyla köpürtüp içiriyosunuz dozunu günde kaç kere olduğunu hatırlamadığım için yazamadım araştıracağım şimdi bu konuda kemal milar ın yazılarını aratabilirsiniz ayrıca gümüşü beraberinde gerekliyse nasıl kullanılır orada detay var

Peki bunlar kemoterapiyi etkiler mı çünkü onkologumuz tamamıyla bitkisel ilaçlar yasakladı 15 gün sonra tekrar karaciğer enzimleri ne bakalım dedi ? Sizin neyiniz var kim rahatsız şimdiden çok geçmiş olsun

Peki bunlar kemoterapiyi etkiler mı çünkü onkologumuz tamamıyla bitkisel ilaçlar yasakladı 15 gün sonra tekrar karaciğer enzimleri ne bakalım dedi ? Sizin neyiniz var kim rahatsız şimdiden çok geçmiş olsun
Kemoterapiyi etkiler mi bilmiyorum o nedenle nereye bakacağınızı buldum ama detayları araştırın ,kemoterapi kanserli hücrelerle beraber sağlıklı hücreleri de ciddi şekilde tahrip ettiğinden ve yaşam kalitesini düşürdüğünden çok zorlu geçen bi süreç,benim bişeyim yok çok şükür sağlıklı yaşamak için karbonat kullanıyorum düzenli olarak yıllaröncesinde okumuştum bunları ingiliz karbonatını araştırırken, sağlıklı yaşamaya çalışmak için araştırmamın sebebi de sizinle aynı süreçlerden geçmiş olmam.4.evrede hatta 3.evrede bile kemoterapi ve radyoterapi pek etkili olmayabiliyor özellikle agresif ve iyileşmesi zor organların tedavisinde, bu nedenle bazı hastalar tedaviyi tüm vücudu zehirlediği için reddedip alternatif yöntemlerle iyileşebiliyor veya kalan zamanlarını daha kaliteli ilaç yanetkileri olmadan geçirebiliyolar burada dr un dürüstçe durumu paylaşması ve sizin kararınız önemli ,bu yazdığımı acımasızca bulabilirsiniz belki ama inanın tersine duygularla yazdım.Kolaylıklar diliyorum size , hep gülümseyin hep iyi olun kendinize bakın anneniz iyi görsün sizi söyleyeceklerim bu kadar keşke prof olsaydım yardımcı olabilseydim annenizin ellerinden öpüyorum sevgiler saygılar

Çok agresif bir kanser türü siz de biliyorsunuz ki Allah herkese kolaylık versin... Tesekkur ederim bilgileriniz için arastiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…