• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panikatak anksiyete olanlar

ADAY

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
1.565
295
363
Sinop
selam kızlar ben 9 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım ilk öğrendiğimde cipralex kullandım iki yıl geçti bıraktm sonra 6 ay geçti aradan tekrarladı paxil kulllandım 9 ay geçti bıraktım aradan 5buçuk yıl geçti tekrar etti geçen yıl mayıs ayında yine başladım 6 ay kullandım bebek istediğim için bıraktım hamile kaldım boş gebelik kürtaj oldum tekrar nüksetti ilacı bırakalı 6 ay olmuştuki tekrarladı bugün psikiyatriye gittim 10mg cipralex günde bir tranko buskas gece uyuyamazsam zestat verdi içim çok kaygılı çevremdekileride rahatsız ediyorum ve ilaca başlama süreçlerim çok sıkıntıılı oluyo iki üç hafta sürüyo 10 mg azmı sizce ben yan etkisinden çok korkuyorum demiştim belkide ondan düşük başladı kızlar etki edermi yine düzelirmiiyim bu hastalığı yaşayanlar kaç yıldır var nasıl geçiyo geçtimi hangi ilaçları kullandınız nolur yazın

selam kızlar ben 9 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım ilk öğrendiğimde cipralex kullandım iki yıl geçti bıraktm sonra 6 ay geçti aradan tekrarladı paxil kulllandım 9 ay geçti bıraktım aradan 5buçuk yıl geçti tekrar etti geçen yıl mayıs ayında yine başladım 6 ay kullandım bebek istediğim için bıraktım hamile kaldım boş gebelik kürtaj oldum tekrar nüksetti ilacı bırakalı 6 ay olmuştuki tekrarladı bugün psikiyatriye gittim 10mg cipralex günde bir tranko buskas gece uyuyamazsam zestat verdi içim çok kaygılı çevremdekileride rahatsız ediyorum ve ilaca başlama süreçlerim çok sıkıntıılı oluyo iki üç hafta sürüyo 10 mg azmı sizce ben yan etkisinden çok korkuyorum demiştim belkide ondan düşük başladı kızlar etki edermi yine düzelirmiiyim bu hastalığı yaşayanlar kaç yıldır var nasıl geçiyo geçtimi hangi ilaçları kullandınız nolur yazın
Merhaba, anksiyete yogun kaygı yasamaktır, bunun altındaki nedenleri bulmanız gerekiyor bunun yolu da psikoterapi. BI arkadasim kaç yil ugrasti sonra psikolog ile yendi. nette psikonet yayınlarıni arastirin. D&R kitapçı sayfasında falan var.

Merhaba, anksiyete yogun kaygı yasamaktır, bunun altındaki nedenleri bulmanız gerekiyor bunun yolu da psikoterapi. BI arkadasim kaç yil ugrasti sonra psikolog ile yendi. nette psikonet yayınlarıni arastirin. D&R kitapçı sayfasında falan var.
Teşekkür ederim canım ilaca başladım yan etkisi artırdı kaygımı duzelince araştırcm inşallah

Ben de yaşadım 2013 te , en son Ankara’da ofelya thomes 1 günde panik atağa son diye bir yer keşfettim oraya gittim Adana’dan, toplu konuşma yaptı yani detaylı panik atak nedir neler olur belirtilerin sebepleri ne yapmak gerek hepsini anlattı amaç farkındalık kazandırmaktı, ve bir kutu cd verdi evde dinlemem gereken terapi cd leri, işin öZü ben ilaçla falan değilde kafada zihni temizlemeyle düzeleceğine inanıyorum , sosyal aktivite önemli ben pilatese gittim kitap okudum , geçiyor yani

Bozulan beyin kimyasini duzeltmek gerekiyor bunun sadece seratonin iceren antidepresanlarla olacagini sanmiyorum pilates meditasyon noroterapi tasavvuf gibi calismalarla beyin calismasini degistirmek lazim bendeki psikosomatik anksiyete dusuncede degil direk fiziki belirti veren her tur kas denge gibi yalanci norolojik belirti veren bir tur digerlerinden daha cetrefilli yani

Teşekkür ederim canım ilaca başladım yan etkisi artırdı kaygımı duzelince araştırcm inşallah
Benim de anksiyete sorunum var illet şey. Üstüne üstlük hamileyim.işaca başlamak zorunda kaldım ama dediğin gibi yan etkileri normal halimden daha beter yaptı

Back