- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.021
Kağıthane bölgesinde yimBurdada hava basık şimşek çakıyo bu hava beni daha kötü yapıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kağıthane bölgesinde yimBurdada hava basık şimşek çakıyo bu hava beni daha kötü yapıyo
Biz oraya düğüne gelmiştik kaç sene öncesi büyük bir mezarlık vardı o caddedeKağıthane bölgesinde yim
Şu saat oldu yerimden kalkmadım biri bitse biri başlıyo ne lanet bi durumKağıthane bölgesinde yim
Niçin gittin canım dahiliyeye sizin orda da hastane kapısından tek tek mi alıyorlarBugün dahiliyeye gittim tahlil verdim okmeydanı ssk ya yeni yapılan bina açılmış Allah düşürmesin hastalnelere Rabbim sağlıklı huzurlu ömür versin
Aynı bende hiç sadece oturdum kaldımCanım sıkılıyor oturup duruyorum yatıyorum kalkıyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor
Genel tahlil yaptırdım kansızlık d vitamini eksikliği troid.felan var canım evet girişte tek tek alıyorlarNiçin gittin canım dahiliyeye sizin orda da hastane kapısından tek tek mi alıyorlar
Kızıma tuvaletini öğreteyim diyorum öğretemiyorum çığrınıyor oturmucakmış tuvalete yemek zaten yediremiyorum yediği 2 çeşit şey var başka da hep süt uyutmakta çok zorluk çekiyorum ben mi beceremiyorum bu anneliği bağırarak istediğini yaptırıyor nerde yanlış yapıyorum ben şuan o kadar çok ağlamak geliyor kiHep öyle canım bende kızıma kitap okutamıyorum test çözdüremiyorum beni dinlemiyo hırçın huzursuzluğum onada yansıyo galiba yada ben huzursuz olduğum için öyle hissediyorum şunu unutmayalım bizim durumumuzu kimse anlayamaz çevreden anlayış beklemek dahada üzüyor bizi
Benimde gelmiyo yemek temizlik hiçbirşey gelmiyo içimden ölmektende korkuyorum yaşamak istiyorum iyi olup çok seviyorum ailemi yavrumu hayatı ama bu karanlık kuyudan yinede çıkamıyorum çok tuhaf
Ben ölüm korkusunu tevekkülle yendim ataklarım çok sayılı o yüzden binde bir gibi o an diyorum ölüceksemde ölücem korkmuyorum zaten vakit geldiyse napsak faydasız değilmi , hatta evin içinde bağırdığım oluyo senden korkmuyorummmm ölüceksemde evimde ölücem defol git beynimden uğraşma benimlee sakin ol serap geçicek diye daha dün oldu tam giyindim kapıdan çıkmadım sakin ol çıkmıcaksın uzandım biraz telkin telkin derken geçti gitti heee mahvediyo sanki üzerinden bşr tır geçmiş yorgunluğu oluyo ama acillere ölüyorum diye gitmek en zoru çok iyi bilirim gece yarıları tek başıma hastanelere koştuğumu Allah ım yaşatmasın kimselere mübarek cuma dua edelim arkadaşlar çokca birbirimizede Rabbim geri çevirmez inşAllahişte asıl çelişki orda ya ben de o ikilemde sıkışıp kalıyorum hayat çok güzel ölmekten deli gibi korkuyorum ama bu korkuyu kafamızda öyle bir büyütüyoruz ki o korkunun yanında Herşey anlamsızlaşıyor hayatın tüm uğraşları boş gelmeye başlıyor Allah bi an önce hepimizin içine yaşama sevincinin şükrünü tekrar versin inşallah