- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.868
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.201
Evet bıraktım ama bu ara biraz yokladı zanax ve tranko alıyorum arada dün akşam tranko aldım meselaSen ilaçları bıraktın mi Niloya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bıraktım ama bu ara biraz yokladı zanax ve tranko alıyorum arada dün akşam tranko aldım meselaSen ilaçları bıraktın mi Niloya
Terapiyle mi biraktin peki yoksa kendi basina miEvet bıraktım ama bu ara biraz yokladı zanax ve tranko alıyorum arada dün akşam tranko aldım mesela
Geçen doktorumu ziyarete gittim o zaman söyledimTerapiyle mi biraktin peki yoksa kendi basina mi
Bursa'da hangi doktora gidiyordunuz ben doktora da gitmedim bu aralar belki de dozu arttiracakti iyi hissediyorum bu şekilde devam edeyim dedim ama bı grip olsam ya da adet olsam mahvoluyoruk resmenGeçen doktorumu ziyarete gittim o zaman söyledim
Ben muayenehaneye gidiyorum doktorum hem Psikiyatrist hem Psikoterapist ama sen rexapini bıraktın içmedin onlar sana yeterliydi şuanBursa'da hangi doktora gidiyordunuz ben doktora da gitmedim bu aralar belki de dozu arttiracakti iyi hissediyorum bu şekilde devam edeyim dedim ama bı grip olsam ya da adet olsam mahvoluyoruk resmen
Ben paxerayı çok seviyorum içesim var öyle söyleyim inşallah sana da iyi gelir benim de aklıma gelmişti Bipolar mıyım diye bi ara onu da araştırmıştımBana da öyle oluyor Niloya.Acab bipolarmiyim diye düşünmeye başladım bazen çok iyiyim bazen berbat.İlac da kullanıyorum aisamlari rexapin sabahları paxera.Acaba diyorum beni neşeli bı insana dönüştürecek bir ilaç varmıdır.Ya da bu paxera ne zaman beni neşeli bir insana donusterecek.Ne zaman işte oldum ben diyebileceğim
Sırf bu yüzden hamilelik düşünmeye korkuyorum Allah yardımcın olsun ben de ilaçsız direniyorum ama günde 1 kez yokluyor tüm motivasyonumu düşürüyorBen de yaşıyorum şu an napcaz böyle bilmiyorum bir de hamileyim çok zorlanıyorum. Ameliyatı yok mu bunun
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamileliğim sürpriz oldu inşallah çocuk bana iyi gelir. İlaçsız ben direnemiyorum sen neden kullanmıyorsun ilaçSırf bu yüzden hamilelik düşünmeye korkuyorum Allah yardımcın olsun ben de ilaçsız direniyorum ama günde 1 kez yokluyor tüm motivasyonumu düşürüyor
İlk çocuğunuz mu iyiydim o yüzden bıraktım bir de bi yan etkisinden dolayı kullanmak istemiyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun. Hamileliğim sürpriz oldu inşallah çocuk bana iyi gelir. İlaçsız ben direnemiyorum sen neden kullanmıyorsun ilaç
Siz şuan ilaç içiyor musunuz?Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamileliğim sürpriz oldu inşallah çocuk bana iyi gelir. İlaçsız ben direnemiyorum sen neden kullanmıyorsun ilaç
Evet ilk çocuğum şu anda da içiyorum.Siz şuan ilaç içiyor musunuz?
İlk 3 ay içmemişsinizdir sanırım vermiyorlar çünkü şuan ne kullanıyorsunuz?Evet ilk çocuğum şu anda da içiyorum.
5 aylık hamileyim son bir haftadır tekrarladı. Lustral verdi doktor onu da yarısını içiyorum 25 mgİlk 3 ay içmemişsinizdir sanırım vermiyorlar çünkü şuan ne kullanıyorsunuz?
Maşallah çoğu gitmiş azı kalmış Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin genelde hamilelere Lustral veriyorlar size iştahsızlık yaptı mı bende o iştahsızlık yapmıştı5 aylık hamileyim son bir haftadır tekrarladı. Lustral verdi doktor onu da yarısını içiyorum 25 mg