• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Korkmana gerek yok Sulinexi bi tanıdığım kullanıyor iyi geldi diyebilirim efexoru ben kullandım 1 sene kadar çok iyi olmuştum 37.5 dozda ne şikayetle gittin sulinex enerji veren bir ilaçmış öyle biliyorum dozu da yüksek değil zaten prospektüslere bakarsak ohoo sen doktorunu dinle
İsteksizlik, iç sıkıntısı, depresyon şikayeti ile gittim canım. Yaşadılklarim da bunlar zaten bişey yapasim yok yani. Ne biliyim cnm ağır ilaç baslamayin falan yazmişlar. Deneme tahtası gibi oldum zaten🤣 bi de ben hamileyim şu an, yan etkileri arası iştahsızlık kilo verme faln yaziyo. Zaten iştahlı biri değilim yiyemez bebeği besleyemezsem diye korkuyorum. Yoksa normalde bana sıkıntı yok. Sizde olmuş muydu o tarz yan etkile?

İsteksizlik, iç sıkıntısı, depresyon şikayeti ile gittim canım. Yaşadılklarim da bunlar zaten bişey yapasim yok yani. Ne biliyim cnm ağır ilaç baslamayin falan yazmişlar. Deneme tahtası gibi oldum zaten🤣 bi de ben hamileyim şu an, yan etkileri arası iştahsızlık kilo verme faln yaziyo. Zaten iştahlı biri değilim yiyemez bebeği besleyemezsem diye korkuyorum. Yoksa normalde bana sıkıntı yok. Sizde olmuş muydu o tarz yan etkile?
Efexorun sadece yan etkisi bana olan saatini geçirdiğimde biraz sersemlik yapıyordu aynı saatte içmek gerekiyor muadili sulinex de sizin isteksizliğiniz için enerji verme özelliğinden dolayı Dr yazmış sanırım aynı zamanda depresyon ilacı ilaçsız olmuyorsa doktorunuz kullanmanızı uygun gördüyse kullanın

Buradan psikolog önerisi yapanlara lütfen itibar etmeyin arkadaşlar reklam amaçlı bir kişi daha çıktı ortaya bana başkasını önerdi kendim gittim iyi oldum 2 3 seansta dedi arkadaşım N Narinkimse ye de mesaj atmış ablamın psikoloğu ona iyi geldi adını öğreneyim ben sana demiş vay be ne kolay bu işler dimi insan sağlığı yahu insan sağlığı

Buradan psikolog önerisi yapanlara lütfen itibar etmeyin arkadaşlar reklam amaçlı bir kişi daha çıktı ortaya bana başkasını önerdi kendim gittim iyi oldum 2 3 seansta dedi arkadaşım N Narinkimse ye de mesaj atmış ablamın psikoloğu ona iyi geldi adını öğreneyim ben sana demiş vay be ne kolay bu işler dimi insan sağlığı yahu insan sağlığı
Aynen öyle. Gerçekten birine iyi gelen psikolog olsa kimse inanmayacak söyleyene. Allah vicdan versin herkese.

Merhaba kızlar dün doktora gittim sulinex xr diye bir ilaç yazdı bana(efexor muadili) 37.5 mgmış, prospektüsü okudum kullanmaya korktum ya. Daha önce kullanıp faydasını görmüs olan var mı? Efexor xr kullanan ya da var mıdır. Geçmiyor bu iç sıkıntıları malesef
Şuan 375 mg kullanıyorum yani günlük dozum sizinkinin 10 katı. Zararını görmedim ilaç beni allahın izniyle ipten aldı intiharın eşiğinden döndürdü. İlaçtan fayda görmüş ve bırakmayı düşünmeyen biriyim ancak buna rağmen eğer baş edebiliyorsanız bulaşmayın ilaçlara diyebilirim ama olmuyorsa hayatı da kendinize zindan etmeyin.

Şuan 375 mg kullanıyorum yani günlük dozum sizinkinin 10 katı. Zararını görmedim ilaç beni allahın izniyle ipten aldı intiharın eşiğinden döndürdü. İlaçtan fayda görmüş ve bırakmayı düşünmeyen biriyim ancak buna rağmen eğer baş edebiliyorsanız bulaşmayın ilaçlara diyebilirim ama olmuyorsa hayatı da kendinize zindan etmeyin.
Benilcim nasıl oldun bayadır yazmıyorsun

Hamile misiniz dr a söylediniz mi gebe olduğunuzu. Bildiğim kadarıyla gebelikte kullanımı önerilmiyor.

Ayy çok sevindim canım işini gücünü yapıyorsan çok şükür
Çok sağol canım allah herkese şifa versin. Yapıyorum artık ev işi olsun yemek olsun çocukla ilgilenme vs. sorumluluklarımı yerine getiriyorum. İlaç dozum çok yüksek haliyle biraz yan etkiler yaşıyorum hala ama çok da onlara takılmıyorum.

Çok sağol canım allah herkese şifa versin. Yapıyorum artık ev işi olsun yemek olsun çocukla ilgilenme vs. sorumluluklarımı yerine getiriyorum. İlaç dozum çok yüksek haliyle biraz yan etkiler yaşıyorum hala ama çok da onlara takılmıyorum.
Zaten biraz düzelme olduğunda dozu azaltır normal dozlara getirir doktor

Hamile misiniz dr a söylediniz mi gebe olduğunuzu. Bildiğim kadarıyla gebelikte kullanımı önerilmiyor.
Merhaba hamileyim evet doktorum da biliyor. Şu an idare ediyorum kendimce, ağır değilim, atak fazla gelmiyor. Bir ilaca daha baslamakla uğraşamayacağımı fark ettm alışma aşaması vs. Zaten hali hazırda remeron adlı ilacı kullanıyorum antidepresan. Doktor diğer sikayetlerim için yazdı bunu, gebelikte kullanabilirsin dedi. Ama dedigm gibi idare edemeyeceğim boyutta değil, o yüzden baslamayi daha kötü başa cikamayacağım boyutlar olursa deneyeceğim. Emzirirken kullanılması tavsiye edilmiyormuş. Ben açıkçası baslarsam birakmak istemem çekilme sendromu yaşarım biliyorum kendimi. O yüzden hiic cesaretim yok başlamaya da bırakmaya da

Merhaba hamileyim evet doktorum da biliyor. Şu an idare ediyorum kendimce, ağır değilim, atak fazla gelmiyor. Bir ilaca daha baslamakla uğraşamayacağımı fark ettm alışma aşaması vs. Zaten hali hazırda remeron adlı ilacı kullanıyorum antidepresan. Doktor diğer sikayetlerim için yazdı bunu, gebelikte kullanabilirsin dedi. Ama dedigm gibi idare edemeyeceğim boyutta değil, o yüzden baslamayi daha kötü başa cikamayacağım boyutlar olursa deneyeceğim. Emzirirken kullanılması tavsiye edilmiyormuş. Ben açıkçası baslarsam birakmak istemem çekilme sendromu yaşarım biliyorum kendimi. O yüzden hiic cesaretim yok başlamaya da bırakmaya da
Kadın doğum dr una da bilgi verin. Çok hassas mevzular özellikle ilk üç ay. Sağlıklı huzurlu bir gebelik ve sonrasında da bebğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum

paxr veya pxsl kullaniyodun sanirim onu brakmasi baya zor canm bende ayni seyi yasiyorum oyuzden sabrli ol bu yasadiklarin cogunlukla onu brakmandan sebep bende cocuk dusunuyorum diyince kademeli olarak braktirdi doktorum pxra ve zanax kullaniyodum iki hafta olucak yerlerde surundum halada cok cok iyi degilim ama cok sukur korktugumdan daha kolay gibi geciyo senin arti bide hamilelik var birazdaha sabret inan gecicek maalesef brakmasi zor ilac sende biliyosundur bana
saraçoğlunun ısbanak kürü cok fayda etti basta inanmadim ama daha onceki ilac brakma denememde yasadigim seylerin cogunu yasamadim hamilelikde kullaniliyomu bilmiyorum ama bence bi arastr ve kullaniliyosa dene inan daha iyi hissedersin üsenmeden hergun sabah aksam hazrlayıp iciyorum hatta numaralari var saraçoğlunun sitesinde sitesinde bi ara sor istersen
bu arada 13 yıldir panik atak ankisiyete depresyon hepsini yasadim bi cok ilac kullandim malesef en iyi gelen xanax ve paxeraydi oda gebelikde kullanilmiyo ama inan gecicek ilac brakma etkisi gectikce daha iyi hissediceksin sorasnda zaten iyi hissettigin bi ilac mutlaka verirler xanax kullananlarla bile konusmuslugum var dokuz ay boyunca bebekleride gayet saglikli tabiki insaallah kolay ve huzurlu bi hamilelik gecirmeni dilerim ilacsz

Atak çok gelmiyor demişsiniz ya iyi ki yeni bir ilaca başlamamışsınız remeron da kullandığınızı bilmiyordum aslında o yeterli doktor 2.bir ilacı neden yazmış zaten hamilesiniz

Back
X