- 5 Eylül 2008
- 6.147
- 36
- 39
-
- Konu Sahibi necla1984
Ben hala regl olamadım yaaKarnım ağrıyo belim ağrıyo ama hala bişey yok
zaten hep böledir ya hamile kalmak isteyen bir türlü kalmaz da istemeyen hemen adam ceket atsa üzerine kalır bende bu işi anlamıyorummileet o kadar uğraşıyo aylarca
bu SORUDA MODA OLDUNEYSE CVP: KALMASSIN.HA BIRDE PANİK YAPACAKSAN BÖYLE SEYLER YAPMA.BÖYLE SEYLER YAPCAKSAN OZAMAN PANIK YAPMA.NO PANİK:roflol::roflol:
bu SORUDA MODA OLDUNEYSE CVP: KALMASSIN.HA BIRDE PANİK YAPACAKSAN BÖYLE SEYLER YAPMA.BÖYLE SEYLER YAPCAKSAN OZAMAN PANIK YAPMA.NO PANİK:roflol::roflol:
Bugün itibariyle regl oldum arkadaşlar :teytey: Hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdiYardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. İnşallah evlendikten sonra bebiş haberleri verrim ona seviniriz :)
Bugün itibariyle regl oldum arkadaşlar :teytey: Hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdiYardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. İnşallah evlendikten sonra bebiş haberleri verrim ona seviniriz :)
slm kızlar kafamçokkarıştı adet olmadan 2 hafta önce sevgilimle ilişkiye girdik.vajina girişine boşaldı.geri çekme yöntemiyle korunuyorduk.adetime 1 gün var.çok panikteyim :S sizce hamilemiyimdir???