• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik yaptımmm, acil cevap verir misinizz !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi necla1984
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün test yaptımm negatif çıktı ama adetm hala gelmedi mafoldumben napsam bilmiyorum test sonucu doğrumudur acaba .s
keşke bu kadar kolay olsa hamile kalmak:ecrin_bebek:
ama bekarlar için değil tabiki:hulya:
için rahat olsun stres yaparsan gecikir hepten stres olursun:bbo:

selimelike adetıne daha 1 gun var panık yapma negatıfte cıkmıs ben adetımden bırkac gun once yapmıstım ve cıft cızgı cıkmıstı sanmıyorum stres yaparsan gelecegı varsada gelmez :)

anam mastürbasyon yapsanız daha sürtünme yoluyla riske gireceğinize biz 1,5 yıl uğraştık bacak diktik bilmemne yaptık düşün 1,5 yıl sora tuttu sanmıyorum 100 kişden 1 kişde görülecek olay seninkii çok sinir olurum valla sizin sürtünmeyle olursa

anam mastürbasyon yapsanız daha sürtünme yoluyla riske gireceğinize biz 1,5 yıl uğraştık bacak diktik bilmemne yaptık düşün 1,5 yıl sora tuttu sanmıyorum 100 kişden 1 kişde görülecek olay seninkii çok sinir olurum valla sizin sürtünmeyle olursa

ya bizim sürtünme değildi ki tam anlamıyla bi ilişkiydi ama geri çekerek korunuoduk bu sefer tm çekemedi o yzdn çk krkuorm hala gelmedi hamileysem naparm bilmiorum hiç

hastalanmadınmı hala peki kan tahlili yaptır onda yanılma payı yok :(

yok ama bn daha 17 yaşındayım mafoldumben ailemin haberi olur mu ki mafoldumben

Daha cok kücükmüssün ama bu isi yapacak kadar büyüdüysen hazir hissediyorsan kendini ozaman sorumlulukda alabilmen lazim bence :kahve:
Yada yapmadan düsünecekdin

Eee Zaten Nisanliymissiniz bekleseydiniz canim sizde biraz :hulya:
Neyse olan olmus insallah hamile degilsindir

kan testi yaptırsana.yaşın önemli deil.özel bir labaratuara git .ismini bile deiştirerek söyleyebilirsin.özel olduğu için kimlik almazlar.yaptır için rahatlasın.

kan testi yaptırsana.yaşın önemli deil.özel bir labaratuara git .ismini bile deiştirerek söyleyebilirsin.özel olduğu için kimlik almazlar.yaptır için rahatlasın.

çok saol cnm ((: bide ben bu ay antibiyotik aldım o da geciktirebilirmi acaba .s

Back