- 16 Ekim 2022
- 12
- 8
- 27
-
- Konu Sahibi nasilolacak777
merhaba cevabınız ve içtenliğiniz için çok çok teşekkür ederimLütfen bunu bir psikolog ile konusun.. bebek konusunu.. çünkü bende psikolojik sorunlarimi cozmeden gebelik planladim.. yani anksiyete bozukluğu vardi ve tedaviyi niyeyse istemedim ilac kullanmadim.. güya kendimce kabullenmedim.. hamile kaldim.. herşey güzel gidiyordu dogum yaptim ve saglikliydik bebegimle ben.. ama sonrasında dogum sonrası depresyona yakalandim şiddetli bir şekilde.. lütfen bir psikolog ile görüşün bebek konusunu.. ben çok pişmanım... Bebegimle korkulu gecen 6 ayim oldu... Ben dikkat etmedim ama siz ne olur dikkat edin..
çok teşekkür ederimİlacınızı doz düşürerek biraktiracak doktor muhtemelen. O yüzden ilacı bırakmadan hamile kalmayın derim. Yoksunluk+gebelik hormonları çok zorlar.
yaaa çok teşekkür ederim rabbim inşallah nasip ederMerhaba geçmiş olsun.. sizi tebrik ederim panik halınızı kontrol etmeyi öğrenmişsiniz bu güzel birşey, elbette bebek demek başka bir hayat demek panik atak vs gibi rahatsızlıklara sahib olmamasına rağmen bir çok insan bebek yapmak istedikleri zaman endişelenir ki siz daha hassas olduğunuzu düşünüyorsunuz haklı olarak tabi.
Belki bir piskolojik destek almanız gerekebilir bebek yapmaya karar verdiğinizde, şuda mümkün belkide bebek sizin tüm korkularınızı giderecek belkide tamamen değişeceksiniz çocuğunuzla ilgilenmekten panik olmaya veya ankiseyete için bir sebebe vakit olmayacak kafanız hep meşgul olacak. Kim bilir sizin için bir dönüm noktası olabilir Annelik
Psikolog da olsaniz insansınız.. herşey bizler için.. umarım herşey istediğiniz gibi gider.. sorunlar buyumeden sağlıklı bir şekilde atlatirsinizmerhaba cevabınız ve içtenliğiniz için çok çok teşekkür ederimben zaten psikoloğum maalesef terzi misali kendime etkim minimal düzeyde
inşallah çok teşekkür ederimPsikolog da olsaniz insansınız.. herşey bizler için.. umarım herşey istediğiniz gibi gider.. sorunlar buyumeden sağlıklı bir şekilde atlatirsiniz
Coookk teşekkür ederim... Psikolog oldugunuz için söylüyorum.. doğum sonrası depresyon atlatip ikinci cocugumuda kucagima aldim.. ve ilk cocugumda 5 yil gebelik olmamıştı.. çikolata kistim vardi.. cok şükür inandim ve basardim rabbimin izniyle.. ki bilirsiniz.. doğum sonrası depresyon atlatip ikinci cocuga cesaret zir oluyor.. ve ben onuda astim elhamdülillah rabbimin izniyle.. rabbim bekletmeden istediğiniz zaman ve sizin için en doğru zamanda bir evlat nasip etsin sizeinşallah çok teşekkür ederimsizin de bebişinizle up uzun çok güzel bir ömrünüz olsun inşallah
yaaağağağağ harika çok sevindim adınıza. annelik ne mucize bişey böyleCoookk teşekkür ederim... Psikolog oldugunuz için söylüyorum.. doğum sonrası depresyon atlatip ikinci cocugumuda kucagima aldim.. ve ilk cocugumda 5 yil gebelik olmamıştı.. çikolata kistim vardi.. cok şükür inandim ve basardim rabbimin izniyle.. ki bilirsiniz.. doğum sonrası depresyon atlatip ikinci cocuga cesaret zir oluyor.. ve ben onuda astim elhamdülillah rabbimin izniyle.. rabbim bekletmeden istediğiniz zaman ve sizin için en doğru zamanda bir evlat nasip etsin size