- 19 Temmuz 2023
- 3
- 0
- 25
- Konu Sahibi _uyuyanguzel
Arkadaslar merhaba. Okuyanlar aynısını benzerini yaşayanlar cevaplarsa çok çok sevinirim. Ben 3 senedir rahatsızım 2. Hamileliğimde başladı herşey ve birden uzanırken aşırı korku endişe geldi evden dışarı attım kendimi ve geçti biraz sonea bu böyle ara sıra gelmeye başladı korktugum şeyleri yapınca çoğalıyordu ucaga bindiğimde falan oluyordu geceleri beni uyandırıp ataklar halinde geliyordu doğum yaptım ve biraz azaldı ama ruh halim çöktü aşırı mutsuz huzursuz hayattan zevk alamayan birine dönüştüm son 1 senedir de ağır ağır ataklar geçiriyorum aşırı fiziksel belirtilerde yaşıyorum gözde bulanık görme içim titriyor şeker hastası gibi aşşşırı korku endişe ölüm ve çıldırma korkusu tansiyon yüksekliği kalp atışlarım genelde 100 ü geçkin ve hep bi çarpıntı yaşıyorum hareket edince aşırı nefes darlıgı bazen kalpte tekleme baş dönmesi yaşıyorum ve bu yüzden atak geçiriyorum hareket etmeye yürümeye bile korkuyorum ama mecburum 2 cocugum var bazen bisiklet sürüyorum günde 3 4 saat bile sürdüğüm olsu ama hep bi nefes darlıgı ama böyle içten kesiliyot nefesim sanki birisi soluk borumu sıkıyor ilaçsız atlatmaya calısıyorum ama geçmiyor kızlae yaşayan var mı ? Her türlü kanı verdim mr girdim kardiyologlara gittim 2 ayrı birisi kalp kapakcıgın hava kacırıyor ama önemsiz dedi diğeri hiçbir şey yok dedi bilmiyorum geçmiyor ne yapmam lazım yaşayan var mı göğüs bölgemde hep ağrı var kalp sıkışması çarpması hızlı atım gırbette oturuyorum tr gitmek istiyorum ama nasıl uçağa binecegm diye düşünüyorum terapi alıylrum konusmalı 6 aydır bir tık faydası oldu ama geçmiyor hala