Merhaba arkadaşlar. Benim durumum biraz karmaşık. Söylendiği gibi yarım saat içinde geçen ataklar halinde değil de resmen tüm bedenimi ele geçirmiş gibi günlerdir devam ediyor. Ellerim ayaklarım çekiliyor,uyuşuyor. İnanılmaz mide bulantıları ve kusmalar. Çok halsizim bitkinim bu şekilde yaşamaya mecalim yok. Psikiyatriye gitmeden önce prozac adlı ilaca başladım ataklarım daha da artınca doktora gittim. Kaygı bozukluğu olduğunu söyledi.Kilo almaktan korktuğum ve tiroidim(haşimato) olduğu için prozacla devam edelim dedi. Yanında tranko buskas verdi 8-9 gün kullanıp tekrar gel dedi. Kullandıktan sonra iyi gibiydim prozacla devam edelim dedi. 1-2 hafta sonra tek başına yetmiyor sanırım çok daha kötü olmaya başladım. Ortada bir şey yokken bedenim de çok kötü şeyler oluyor. Korkuyorum artık ilaçlar bile iyi gelmeyecek diye. Çok kötü olursan arada bir tranko buskas içebilirsin demişti doktor. Bu aralar her gün içmeye başladım mecburiyetten. O da bağımlılık yapıyormuş içim rahat etmiyor. Bende başka bir şey mi var iyileşemeyecek miyim lütfen yardımcı olun. Uykudan uyandığım anda mide bulantısı ve ellerde ayaklarda uyuşma başlıyor çok kötüyüm artık