- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
Evet arkadaşlar yol yöntem deneyip başarılı olanınız var mı ? Ben terapistten randevu aldım ama Yenenlerden güzel tavsiyeler bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet arkadaşlar yol yöntem deneyip başarılı olanınız var mı ? Ben terapistten randevu aldım ama Yenenlerden güzel tavsiyeler bekliyorum
Sizin bu tarz bir sorununuz var mıydı
Ben de yaptırdım access bars ama o dönemde panik atağım yoktu , çok hoşuma gitmişti , sıkıntılarım vardı ama şimdi panik atağa dönüştü , çok ama çooookkk bi hastalıkmış , üç aydır falan var , haftaya ofelya thomas a gideceğim , Ankara’da yaşıyroum , eşin nerde gitti access e
çok teşekkür ederim,eşim İzmir'de gitti. Çok geçmiş olsun sana da burdan destek istersen özelden yazabilirsin sevgiler.
nerde aldı bars seanslarını?Fazlasıyla yendi hem de evden dışarı çıkamaz haldeydi, gerçekten zor bir süreçti. 4 kez bars seansı aldı, aynı zamanda tüm korku ve kaygılarıyla ilgili temizlemeler yapıldı seansta.
nerde aldı bars seanslarını?
ay sormşum yaaa izmirde demişsin.. yani tamamen geçti mi bütün korkuları,
dört seans çok az değil mi
Eve t ben de çöm zevk alarak yaptırdım access bars ı, ama o dönemler panik atağım yoktu , senşn adına sevindim böyle güzel bir yola girdiğin için , neler mümkün :) sınırlama YOk hiç hatırlıyorum , kazilyon kez ler var, çok güzle gerçektenEvet İzmir'de aldı. Rahatsızlığı sırasında birçok yöntem denedik ve en son antideprasan kullanmaya karar verildiğinde birisi bize önerdi Access Bars seansını. Gerçekten o kadar başarılı bir sonuç beklemiyorduk açıkcası. Eşim iyileştikten sonra ben bunu daha çok araştırdım ve eğitimlerini aldım. 2 yıldır da ben Access Bars eğitmenliği yapıyorum. Bu süreçte panik atak hastalarına da katkı oldum. Bazen 1 seansta bile sonuç almanız mümkün. Bazen 10 seansa da çıkabilir. Bu tamamen kendinize ne kadar izin verdiğinize ve katkıyı ne kadar alıp kabul etmeye istekli olduğunuzla alakalı. Bu bir seçim. Size en çok katkı olacak tedavi yöntemini bulmanız için neler mümkün? Sevgiler
Bak enerjin değişmeye başladı bileBundan daha iyi nasıl olur?Eve t ben de çöm zevk alarak yaptırdım access bars ı, ama o dönemler panik atağım yoktu , senşn adına sevindim böyle güzel bir yola girdiğin için , neler mümkün :) sınırlama YOk hiç hatırlıyorum , kazilyon kez ler var, çok güzle gerçekten