Kendini birakmaman dilegiyle o kadar zor gunler yasadimki bunu yasayan herkese dokunmak istiyorum onlarda tamamen kurtulsun istiyorum.The powerdi sanirim kitabin adi bi cok kitap okudum hepsinin ayri ayri faydasini gordum her seferinde kendime bisey kattim.Spor yaptim instagramda dilay ersoy var 21 gunluk setler halinde yaptigi icin birgun yapip birakamiyorum onu bitirmek istiyorum.6 kilo verdim aynaya baktigimda kendimi cok mutlu hissediyorum ve nefes alabiliyorum kiyafetler olmayinca bile insan cok bunaliyor hicbisey yapmak istemiyor.Hala umutsuz cok sikildigim anlar var evet ama yenileniyorum.Bu saç mevzusu hangi kitap?
Evet çok güzel yazmışsın arkadasım senin hep bizim yanımızda online olman ne güzel olurduher sıkıntılı anımızda bize dsstek cıkardın.. Ben sıkılınca hemen kendimi bırakıyorum
30 um bende dun doktora gitmistim spor yaparken eklemlerim agriyo yas gecti ondan heralde dedim ve doktor bana guldu yas gecti ha oylemi dedi.Sonra aydinlanma geldi bi anda 30 da yasmi gecer yahu kendimi oyle inandirmisimki bu duruma.Ki gorseniz 30 da demezsiniz.Onumuzde ne gunler ne gunler var hayatin mucizeleri hic bitmiyor.35 yaşım evet sanki umudu mutlulugu emiyor sen çözmüşsün maşallah bende çözüp bitirmek istiyorum
Allahallah ilk defa duydumKizlar aklima geldi bi yontemim daha var.Kitapta okumustum.Cok mutlu oldugunuz kahkaha attiginiz keyfiniz yerinde oldugunda elinizi yumruk yapin.Beyin bunu bir sure sonra kodluyormus elimi yumruk yaptim demekki cok mutluyum seklinde.Ben darbeden sonra ucak sesinden cok korkuyordum bu sekilde o sesi duydugum zaman artik rahatsiz olmuyorum.Bunun ornegini su sekikde vermisti Cem Yilmazi izlediginiz zaman en cok guldugunuz yeri surekli farkli ses tonuyla tekrar eder ve beyin tekrar cok guldugunu hatirlar tekrar guler.O kadar ise yariyorki inanin.
Geçmiş olsun ben de yıllardır çekiyorum 10 yıl olacak ama benim şükür atak halinde kriz vb diil ama çok sıkıntı veriyor. İçim daralıyor. İşstrssinden oluyor .Yüzde 90 kurtuldum diyebilirim.Öncelikle panik atağın mide sorunlariyla alakalida olabilecegini kesfettim kalp krizi geciriyorum zannediyordum surekli hastaneden acilden cikmiyordum mide koruyucu kullanarak bunu azalttim sonrada Baris Muslu var bilinc alti temizligiyle alakali guzel seyler anlatiyor cok isime yaradi gercekten.Benim panik atagim nedendir bilmem dedem oldukten sonra baslamisti isin ilginci ondada bende olusan sekliyle panik atak vardi.Ablamdada panik atak var ve gecmiste kocasiyla alakali cok sorunlar yasadi ve onu takip edince sunu farkettimki ne zaman kocasindan bahsetsek ya da kadina siddet yada kotu seyler izlesek ablamin panik atagi o gun ya da ertesi gun siddetli bir sekilde geliyordu.Diyecegim o ki sizin panik ataginizi tetikleyen seyi bulup ondan kurtulmaniz lazim yoksa isin icinden cikilmiyor.
Merhaba canım benim de 4 yıl önce başladı 4 ay öncesine kadar ilaç kullandım yavaş yavaş bıraktım ama 4 5 gün oldu yine aynı şeyleri yaşıyorum Allah hepimize iyilik versin inşallah aminVallahi yoruldum billahi yoruldum.
4 yıldır çekiyorum. İnişli çıkışlı hala çekiyorum.
Varmı tedavisi varmı tamamen kurtulan çok merak ediyorum. Sanki bununla ömür boyu yaşamaya alışmalıymışım gibi hissediyorum kendimitükendim artık.. nolur yardım edin umut olun tedavi olanlar tamamen kurtulmuş olanlar varsa lütfen
Şu düşünceler kaygılar elimde değil kontrol edemiyorum
İnşallah biri çıkar şöyle şöyle anlatır bizlerede yol gösterir çok şükür ben atlattım 7 sene yaşadım bu durumuzla geçti ve tamamen bitti şükür çok iyi bir profesör yazdığı ilacı kullandım birazda kendimi ikna ettim bitti gitti Lustral kullandım ilk başta lustral 50 mg başladım sonra 100mg devam ettim bir yıl kadar sonra tamamen bitti ve şunu kendinize anlatın asla kötü bisey olmuyor sadece beyin küçük bir oyun oynuyor ve geçip gidiyo birde atak anında sabırlı bir şekilde nefesi burunda alıp yavaş yavaş ağızdan verelim hemen geciyor Allah herkese şifa versin
merhaba. ben her panik atak yazısında mutlaka yazarım. panik atak geçirmiş asla düzelemez diye düşünen ama sonunda tamamen atlatabilmiş biriyim. bende özellikle kalp çarpıntısı vardı, abartmıyorum 10 kez acile gitmişimdir. dışarı çıkarken birşey olacak diye korkardım. başım döner gibi olurdu sanki kendimden geçiyor gibi olurdum. sırtım bazen kollarım uyuşuyordu, asla bitmeyecek diye düşünüyordum. iki terapist bir psikiyatr değiştirdim ama sonunda iyi bir tedaviyle kurtuldum bu illetten. en ama en önemli şey terapist seçiminiz. ben doğru terapisti 3. de bulabildim. bilişsel terapi emdr yapmıştı ve çok güven vermişti. ne olduğunu nasıl iyileşeceğimi nasıl yol izleyeceğimi neden korkmamam gerektiğini herşeyi anlattı. böyle detaylı hiçbir terapistten dinlememiştim bilmediğim şeyle uğraşıyordum. o yüzden diyorum terapist çok önemli diye. başlarda kendi başıma atlatabilirim diye terapiste gitmemiştim ama zamanla anladım ki asla geçmiyor. aksine daha kötü olmuştum. mutlaka destek almalısınız destek almadan geçmiyor tecrübeyle sabitİnşallah biri çıkar şöyle şöyle anlatır bizlerede yol gösterir...
Geçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuzÇok lanet bir hastalık durup dururken kalp krizi geçirme hissi uyuşma terleme karıncalanma ellerde kitlenme kaç kere yollarda yerlere kapandım acaba ölüyor muyum diye benimki baya bir ilerlemişti çok şükür şuan iyiyim umarım bu hastalık düşmanımın bile başına gelmez her an ölüm hissi herkese Allah'tan şifa diliyorum
EvetGeçmiş olsun ilaç kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?