• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik atakmıyım

begonya94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2011
2
0
36
Ankara
ben 17 yaşındayım sürekli aklımda yakınımdaki insanlar ölcekmiş korkusu var kalp çarpıntım var nefes darlığı çekiyorum farknda olmadan nefesimi tutuyorum en ufak şeyde panikliyorum herkez bna çok tedirginsin diyo gece uykuya dalamıyorum ellerim hep soğuk ve terli ve bundan 2 ay kadar bir süre önce okulda 2 kere sinir krizi geçirdim sürekli ağlama hissi var ileriyi düşününce tedirginlik duyuyorum bnde panik atak varmı acba bna yardmcı olurmusunuz lütfen bn dha çok küçüğüm ve napcgmı blmyorum r sizce psikolojk destek almalımıyım teşkkrler

ben 17 yaşındayım sürekli aklımda yakınımdaki insanlar ölcekmiş korkusu var kalp çarpıntım var nefes darlığı çekiyorum farknda olmadan nefesimi tutuyorum en ufak şeyde panikliyorum herkez bna çok tedirginsin diyo gece uykuya dalamıyorum ellerim hep soğuk ve terli ve bundan 2 ay kadar bir süre önce okulda 2 kere sinir krizi geçirdim sürekli ağlama hissi var ileriyi düşününce tedirginlik duyuyorum bnde panik atak varmı acba bna yardmcı olurmusunuz lütfen bn dha çok küçüğüm ve napcgmı blmyorum r sizce psikolojk destek almalımıyım teşkkrler

ERgenlik ifade ettiğiniz şikayetlerin belirli bir oranda yaşandığı bir süreç, ama sizin tarif ettiğiniz kaygılar oldukça yüksek. Hele de iki kere sinir krizi diye ifade ettiğiniz atak geçirdiyseniz, mutlak bir uzmana başvurmanız gerekecek. Yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurun öncelikle. Sonrasında da bir psikologa başvurarak bir süre psikoterapi alırsınız.

Back