• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

panik atakmı yoksa hastamıyım ben ...

hale-16

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2008
1.767
84
358
10 gündür sol karnımda geçmeyen bi ağrı var baskı var taktım kafaya yok kansermiyim yok şumuyum doktora gidiyom biri diyo kas biri diyo gaz ağrısı kaç tane doktor gittim fayda yok çok canım sıkılıyo ... şimdide bu ağrı karıncalanma şeklinde ... batın yani karın ultrason böbrek dalak karaciğer pankreas safra kesesine bakıldı idrar tahlili idrar kültürü hepsi yapıldı sonuç temiz ama ara ara şiddetlenen ağrılarım var ne yapıcam ben ya bi akıl verin korkmaya başladım artık ben yani 10 gündür sürekli yer değiştiriyo ve kimi zaman yanma kimi zaman karincalanma hiçmi geçmez aklıma kötü şeyler geliyo ... bi akıl verin ya ...

ayrıca 8 yıldır panik atak anksiyete ve 2 yıldır okb hastasıyım ... paxil dideral ve bazen xanax kullanıyorum ... ayrıca bu karıncalanma sol memede vuruyo geliyo bazen bu şikayet komple mememle kasığım arasında oluyo sol boşluk kaburga altı vs vs ...

Peki bir şey olmadığını anladığınızda rahatlama olmadı mı? Benim bir şeyim yokmuş demediniz mi?

Korktuğun için oluyor. Beynin korkuyu hissettirdiği an sende de ağrı başlıyor. Unutma mide karın bölgesinde beyin nöronları bulundu bilimadamları tarafından. Yani beyin en çok buraları etkiliyor.

teşhıs koymaya geldım :D şaka bır yana bı tahmınım var ancak once buyuk tuvaletınızı yapabılıyrmusunuz mıdede agrı var mı nefes darlıgı var mı mıden taş gıbı oluyor mu

Back