Canım kokulu değil ama parça parça birşey geliyor dediğin beyaz akıntımı kız sen hamile olmayasın bende hamileyken öyle olmuştum doktora gitmiştim bana hamile değilsin dediler bir sürü ilaçta kullandırdılar sonradan hamile olduğumu anlamışlardır vallahi içime doğdu sen hamilesin hayırlısı olsun diyeyimde
birde doktorun o soktuğu şey kamera yumurtalıkları falan görüyor o masaya çıkan he kadının başına gelir hele birde demirle rahimi çekip bakmıyorlarmı aman aman çok kötü ben kusacak gibi oluyorum
bu arada eşin başak burcu olduğu için o kadar plan yapmıyorudr benim eşimde kova burcu oda öyle düşün biz 2001de evlendik çok küçüktük adam o zaman bile bana 2007 en erken bebek yaparız oda 1 tane olur diyordur yanlışlıkla hamile kalınca 2002 baba oldu ama
hamile kaldığımı öğrenince ben hüngür hüngür ağladım aldıracağım dedim bu sefer o bana doğurmanı istiyorum dedi doğduktan sonra sevdi ama başka çocuk asla istemedi o sorumluluk zor geldi ona
benim eşim lisede müdür maaşı 1800 2000 arası değişir biz istanbuldayız düşün ankaradan ne kadar pahalı birde bende işsizim birde oğlum ortaokula gidiyor bir sürü masraf ama yinede geçiniyoruz biz bu halde çocuk yaptık bakıyoruz siz 3 milyar maaşla hayli hayli geçinirsiniz
bence sen hamile kalırsan eşinde bebeği sever sen merak etme başak erkekleri çocuklarına çok düşkünler resmen onlar için yaşarlar