Tokatlıyım ben melek tokata gidiyoruz 2-3 gün kaynanamda kalacağım sonra anneme geçeceğiz tek kaldı kolu komşu ilgileniyor ama hayırlısı zaten babam vefat edeli 9 yıl oldu onun yokluğuna alıştık ne yazık ki ama tek kalınca zor ben şimdi ona şenlik olurum onu güldürürüm hatun ne yapıyorsun derim
iyice güler komiklikler yaparım sevinir... tabii bebeğine gidin cicişler alın çok güzel kıyafetler oluyor ya bakalım ben de bebek istiyoruz eşim de istiyor inş kısa zamanda olur .. yavaş yavaş yapıyorum ben de temizliği kışlıkları da çıkardım akşam bayağı yoruldum ama olsun döndüğümde çok işim çıkmasın ders çalışmaya başlayacağım..çık dışarı hava alın eşinde yanında olunca oh bundan güzel bir mutluluk olamaz ben de kendimi daha güçlü hissetmeye çalışıyorum atamaya kafamı çok takmamaya çalışıyorum sonuçta eşim de üzülüyor o zaman gün mutsuz geçiyor gerek yok olacak oluyor zaten biz emek verelim de... bebeğin dışarı çıkınca sevinir bayram çocuklar için güzel zaten ve anne baba varsa büyükler varsa yoksa büyüyünce ve de anne babalar uzaklara gidince tadı yok..