Melek hanım kesinlikle ilca kullanmayın ben şimdiki aklım olsa biraz daha olumlu düşüncelerle kendimi oyalardım diyorum ama ne yazık ki hayatımızdaki olumsuz ve üzücü olaylara karşı bazen insan güçsüz oluyor hemen kanatlarımız kırılıyor o zaman da panik atak kapımızı çalıyor şimdiki zamanın hastalığı diyorum eskilerde böyle şeyler olsa da atlatıyorlarmış hem bakın çocuğunuz varmış iş hayatınız da var bence çevrenize enerjinizi verin gülümsemeyi eksik etmeyin yüzünüzden ben 6 ay kullandım hapı ya inanır mısınız cümle kuramaz olmuştum sanki beynim sıfırlanmış kelimeleri unutuyordum ya buraya ne gelecekti demeye başlamıştım bence asla kullanmayın biraz zorluk çekersiniz birkaç ay sonra bakarsınız ki geçiyor.ben atanamadığım için de panik atağa yakalandım vücudum yorgundu uykusuzdum annem 2 kez ameliyat oldu bacaklarından şuan tam iyileşmiş değil ona da üzülüyorum ama elden gelen bir şey yok kardeşim ünv kazandı ona sevindik ama ben o kadar okudum emeğimin karşılığını alamadım babamızı 9 yıl önce kaybettik insan bunları düşününce psikolojisi bozuluyor siz eşinize çocuğunuza işinize akrabalarınıza sarılın onlarla vakit geçirmekten keyif alın..