Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bebek sahibi olmak istiyorum artik ben de yedi aydir sulinex xr 150 mg kullaniyorum bu ilaci kullanirken hamile kalanlar olmus ve sorun yokmus hani ben de hamile kalip birakayim diyorum ama esim ya cocuga bir sey olursa diye istemiyorCanim ben uzun yillar cipralex kullandim. İlaci kullanirken hamile kaldim ve hemen biraktim. Hamileligim boyunca hic atak gelmedi,ki 9 ay boyunca atak yasamamam bir mucize. Cunku ilaci ara ara biraktigim zamanlarda en gec 1 ay sonra ataklarim baslardi.
Hamilelik sanirim hormonlardan dolayi midir nedir hic gelmedi. Cok sicaklarda bunaldigim zamanlar oldu,icime sikintilar bastigi oldu ama atak olarak hic yasamadim. Yasasaydim biterdim herhalde cunku benim ataklarim cok guclu gelir.
Pazartesi gunu yani 1 hafta sonra sezeryan dogumum var ve spinal anestezi olacak. En korktugum sey dogum esnasinda atak gelmesi. O zaman ne yaparim bilmiyorum. O yuzden korkuyorum.
Hamilelik sirasinda sicaklarda icime sikintilar geldigi icin,bunalti geldigi icin psikiyatriste gitmiatim. Bana dedi ki, evet hamilelik surecinde bebege ve anneye zarar vermeyecek antidepresanlar var. Ama cok cok gerekli gormedigimiz surece kesinlikle vermiyoruz,neticede kimyasal, demisti. Sen simdi git bi eczaneden passiflora al,o zaten zararsiz ve bitkisel. Baktin sikintilarin gecmiyo,gel ilac yazayim dedi. Gittim aldim. 5-6 aylik hamileydim o zamanlar. Ama siseyi acmadim bile. Hic kullanmadim. Sikildigimda esimle disari ciktik saat kac olursa olsun. Gecenin 4 unde parklarda oturduk sohbetler ettik. Bazen sikintimin gecmedigi anlarda agladim agladim. Gecenin 4 unde parkta agliyorum,polis gorse birisi gorse bu adam bu kadina bisey yapmis der yani :) ama cok degil belki 5-6 kez olmustur boyle gece cikmalarimiz.
Ama boyle boyle yendim.
Canim Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah saglicakla hayirli haberlerini bekliyorumCanim ben uzun yillar cipralex kullandim. İlaci kullanirken hamile kaldim ve hemen biraktim. Hamileligim boyunca hic atak gelmedi,ki 9 ay boyunca atak yasamamam bir mucize. Cunku ilaci ara ara biraktigim zamanlarda en gec 1 ay sonra ataklarim baslardi.
Hamilelik sanirim hormonlardan dolayi midir nedir hic gelmedi. Cok sicaklarda bunaldigim zamanlar oldu,icime sikintilar bastigi oldu ama atak olarak hic yasamadim. Yasasaydim biterdim herhalde cunku benim ataklarim cok guclu gelir.
Pazartesi gunu yani 1 hafta sonra sezeryan dogumum var ve spinal anestezi olacak. En korktugum sey dogum esnasinda atak gelmesi. O zaman ne yaparim bilmiyorum. O yuzden korkuyorum.
Hamilelik sirasinda sicaklarda icime sikintilar geldigi icin,bunalti geldigi icin psikiyatriste gitmiatim. Bana dedi ki, evet hamilelik surecinde bebege ve anneye zarar vermeyecek antidepresanlar var. Ama cok cok gerekli gormedigimiz surece kesinlikle vermiyoruz,neticede kimyasal, demisti. Sen simdi git bi eczaneden passiflora al,o zaten zararsiz ve bitkisel. Baktin sikintilarin gecmiyo,gel ilac yazayim dedi. Gittim aldim. 5-6 aylik hamileydim o zamanlar. Ama siseyi acmadim bile. Hic kullanmadim. Sikildigimda esimle disari ciktik saat kac olursa olsun. Gecenin 4 unde parklarda oturduk sohbetler ettik. Bazen sikintimin gecmedigi anlarda agladim agladim. Gecenin 4 unde parkta agliyorum,polis gorse birisi gorse bu adam bu kadina bisey yapmis der yani :) ama cok degil belki 5-6 kez olmustur boyle gece cikmalarimiz.
Ama boyle boyle yendim.
Canim Allah bebegini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah saglicakla hayirli haberlerini bekliyorum
Anladim canim doktorum dokuzuncu ayda birakabiliriz dedi insallah dokuzdan sonra iki ay icinde birakacagiz bana dua et insallahCanim tesekkur ederim oncelikle. Allah sana da nasip etsin.Ben bilincsiz bir sekildr hamile kaldim. Dr sen tedaviyke hamile kalabilirsin tedavisiz olmaz demisti.
Ben de rahattim o yuzden,ilacimi da kullaniyodum. Nasil olsa tedavisiz hamile kalamiycam diye korunmamaya basladim ve ilk korunmasiz iliskimde hamile kaldim. Cok pisman oldum. Keske 2-3 ay oncesinden biraksaydim diye.
Simdi seninki planli bir hamilelik. Bu yuzden sana tavsiyem birkac ay oncesindrn doktorunla konus. Birakip oylr hamile kal.
Boyle daha saglikli olur. Kafan rahat olur ben cok tedirginlikler yasadim.
Anladim canim doktorum dokuzuncu ayda birakabiliriz dedi insallah dokuzdan sonra iki ay icinde birakacagiz bana dua et insallah
İnsallah canimDoktorun ne diyosa ona gore davran canim. Allah sana da hayirlisiyla bu mutlulugu tattirsin insallah