Panik Atakkk

Eypcrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
31
11
88
31
Kızlar lütfen bana yardım edin 3 haziranda uymak üzereyken bir çarpıntıyla kalktım hep çarpıntım olur kalbim kan sızdırıyor çünkü ama bu farklıydı sonra durum kötüleşti ve kalp krizi geçiriyorum şüphesiyle ambulansla acike gtiim. Ama kan testleri ekg sonuçları akciğer filmler hepsi temizdi 6 saat sonra diyazem ve sıvı takviyesi ile eve geldim. Bundan sonra 5 6 kez daha acile gittm yine kalp krizi korkusu. Sonra 2 kardiyolok 1 kalp ve damar cerhhanı nöroloji göğüs hastalıkları derken hepsi temiz çıktı. Hipnoz tedavisi gördüm ama işe yaramadı yaklaşık 1.5 aydır ilaç kullanıyorum tam düzeldim derken pazar yine büyük bir kriz. Sorun inan artık kriz geçirmemde değil hergün yaşadığım sırt sol kol ağrısı nefes alamama kalp krizi belirtileri artık hayatıma devam edemez hale geldim benim gibi olan var mı Allah aşkına yardım edin

Ama sizin hipnoz değil psikiyatri tedavisi almanız gerek benim de arkadaşım panik atak önce psikoloğa gitmişti faydasını görmedi ama psikiyatriye başladıktan sonra hem ilacı rahatlattı hemde seanslarında konuştukça kendimi iyi hissediyorum dedi

İyi bir psikiyatri uzmanı ile görüşün ben de aynı yoldan geçtim kalp ritim bozuklugum var kaç kere acillere kardiyologlara diğer doktorlara gittim bunlar zaman kaybı oldu benim için çok iyi bir ilaç verdi psikiyatri çünkü artık ilerlemişti korku endişe halı tüm gündu ve yerimde duramiyordum 1 ay hastanede yattım ilerlemeden gidip ilaca başlayın derim yoksa daha kotu olursunuz

Bu durumdan mı hastanede yattınız?

Psikyatriye gidiyorum 1.5 aydır ilaçta kullanıyorum

Panik atak olduğuma emin olsam sanırım daha iyisini yapıcam ama bu ağrılar korkular beynimde dönüp duruyor sanki 3 hazirana kadar ölümsüzdüm ogünden beri başka hiç birşey düşünemiyorum

Panik atak olduğuma emin olsam sanırım daha iyisini yapıcam ama bu ağrılar korkular beynimde dönüp duruyor sanki 3 hazirana kadar ölümsüzdüm ogünden beri başka hiç birşey düşünemiyorum
Klasik anksiyete bozukluğu durumu. Ben de yaşıyorum şu an bile kriz geçirmemek için kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum yıllarca ilaç kullandım bırakınca yine eski halime döndüm dört yıldır ilaçsız atlatmaya çalışıyorum.

Canım geçmiş olsun, ağrıların psikolojik olduğunu hatırlatırım ben hep kendime ve bu bir nebze sakinleştirir, sende bunu düşün ağrın olduğunda panik yapmamaya çalış, sen sakin kaldıkça ağrılar vücudunda barınmak istemeyecek zaten. İlaçlarını kullandıkça düzeleceksin, birazcık sabır

Ya bitmiyor mu bu yani? Bir kez içine girince çıkılmıyor mu çok yoruldum artık ben eskisi gibi olmak istiyorum

İnşalla ya bitsin artık ilaç alınca herşey bitçek aanıyodum ama öylede olmadı malesef

Ya bitmiyor mu bu yani? Bir kez içine girince çıkılmıyor mu çok yoruldum artık ben eskisi gibi olmak istiyorum
Zor yani. Uzun süreli kullanman gereken ilaçların olucak belkide hiç bırakamıcaksın. Ben evli olduğum ve cocuk istediğim için ilacı reddettim. Ama iyi değilim. Sürekli çenem kasılıyo sakız çiğniyorum kendimi onunla rahatlatmaya calısıyorum

İlaç kullanın bence çünkü bende bir süre istemedim ilaç o baataklığa girmiycem dedim ama olmadı başaramadım gerçi ilaçlada çok çok iyi sayılmam ama bilmiyorum şimdide bir piskolokla görüşeceğim randevum var

Ben 10 yasımdan beri bu illetle uğrasıyorum cok kullandım. Ama evliyken olmuyo cinsel hayatını etkiliyor cocuk sahibi olmak için ilac kullanmamam lazım zararları var. Kendi kendime basa cıkabiliyorum agır derecede olsam mecbur kullanıcam

Evet çok etkiliyor haklısınız bende çok zorlanıyorum bu konuda bitmesini istiyorum artık :) bide şey çok korkunç gerçekten birşey olsa herkes panik atak sancak

Evet öyle ama cok şükür hepsi panik ataktan önce kafana bunu yerlestir
Çok haklısın en önce bunu kanullenmem lazım yoksa sürekli kalp krizimi felçmi derken kafayı yicem ya her sabah tansiyon ölç kalbini dible gözlerime bak yüzüme bak elleri titriyor mu bak gğn geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…