- 2 Şubat 2017
- 44
- 65
- 3
- 34
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
Annemi ve 7 ay sonra da babamı kaybettim. Bir kaç ay sonra çarpıntım başladı. Aradan 10-15 gün geçmiştiki bir gün iş yerinde kalp krizi geçiriyorum sandım. Hemen acile götürdüler. O sırada kalbim yerinden fırlayacak gibi çarpıyor resmen nefes alamıyordum. Sonuç panik atak çıktı. Psikiyatra yönlendirdiler. Şimdi iyiyim.
Öyle ilaçların sersemleştirdiği falan hikayesine inanmayın. Kullanmanız gerekiyorsa doktor gözetiminde kullanın.
Ben düzelmesi için 6 ay ilaç tedavisi oldum ve çok şükür geçtiBende merak ediyorum kalıcı birsey mi?
Aynısı benimde başıma geldi 2 ay önce falan.ilk defa oldu ve korkunçtu
Ben düzelmesi için 6 ay ilaç tedavisi oldum ve çok şükür geçti
Hayır canım hatta biz bebek istiyorduk 2 ay bi durun korunun ilacın etkisi geçsin dedi , sonrada bebişimiz oldu hiçbi sorunum yok bi rahatsızlık filanda vermedi , ilacın adı lustral 50 mg :)peki ilacı bıraktıktan sonra herhangi bir rahatsızlık verdi mi ?
Direkt panik atak diyemeyiz bunun cevabini uzman verir. Fakat ben artik atak gecirip hastanelik olmuyorum ama sizin anlattiginiz durum rutin haline geldi artik bende de.arkadaşlar ben henüz konu açamadığım için burdan yazmak istedim. çok stresli zamanlar yaşadım bunun ardından bende garip bir şekilde sinirlendiğimde yada hoşuma gitmeyen bir insanla karşılaştığımda genel olarak gergin bir ortamdaysam kalbim hızlı bir şekilde atmaya başlıyor ve sessimde titreme oluyor.ağlamaklı bir ses tonu ile karşımdakiyle konuşmaya devam ediyorum tabi nefesimde kesilmeye başlıyor. böyle heycanlanmak gibi sizce bu panik atak mı yada böyle başlayan var mı aranızda?
teşekkür ederim cevabınız için. şuan sürekli deniyorum yine olucak mı diye. ama çok tuhaf gerçekten heycanlanmak gibi . bende merak ettim panik atak böyle birşey mi diye yada böyle başlıyor olabilir mi diye beni en çok sinir eden kalbin hızlı çarpması değil sesimin ağlamaklı çıkıyor olması o beni bitiriyor işte.Direkt panik atak diyemeyiz bunun cevabini uzman verir. Fakat ben artik atak gecirip hastanelik olmuyorum ama sizin anlattiginiz durum rutin haline geldi artik bende de.
Bence psikologa yahut psikiyatra gitmelisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?