Panik atak

kezban03

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
10
0
16
Afyon
Mrb arkadaşlar panik atak hastası olarak canım o kadar çok sıkkın ki anksiyete,korkular basıyor yine beni her hangi birşeyde kötü düşünüyorum hemen orada kötü bişey olacakmış hissi veriyor sanki herşey bana,bunu önleyemiyorum,yoğun korkular içersindeyim herşeyden herkesten korkuyorum bazen böyle durumda olan varmı ne yapmam gerek....

Canım biraz olaylara tevekkül et.Yani güven,arkanı yasla.Kime mi? Herşeyin sahibine derdide dermanıda verene.Dertlerimiz bize dünyalar kadar büyük geliyor ama bi bedenini burda bırakıp o çok büyük gördüğümüz derdimize Samanyolundan bakmayı denesene. :) dünya bile topluiğne başı kadar.

Son düzenleme:
öncelikle bu bir hastalık kendi kendine başedemezsin..psikiatri bölümüne git hemen ve durumuna göre ilça versinler..artık ilaçlar eskisi gibi değil. benim kullandığım ilaç bitkisel ve bağımlılık yapmıyo...o eski halimi düşündükçe aman Allahım nasıl durabiliyomuşum diyorum..inan ilaç kullandıkça dünyam aydınlandı ne korku ne endişe ..zaten bir zaman sonra ilaçları kesicem..sende ilerletmeden hemen git...

canım olaylara tevekkül et.Rabbine güven bu durumu inançla namazla aşabilirsin.Bizler zaten dünyalık olabilecek kadar değersiz şeyler değiliz ki.kök salmaya değil salınıpta geçmeye geldik.korktuğun şeyi küçült gözünde.En kötüsü ölüm mü? Derlerya "yaşamak buysa ölüm gelsin başım gözüm üstüne".

psikiyatri ye gittim paxil adında ilaç verdi kullandım ama pek bi işe yaramadı gibi geldi bana halen daha aynıyım,kafada bitiyo aslında herşey ama ben bu kafayı kulanamıyorum bazen,çok fena bişey, dualrla iyi olmaya çalışıyorum...

canım ben namazımı kılar kuranımı okurdum hep ama bu bir hastalık grip gibi ..bunu kabul etmek gerek..ben ilk başta prozac diye bi ilaç kullandım hiç işe yaramadı..daha doğrusu dr.bekle 10 güne etkisini gösteriri dedi ama ben hergün acillik oluyodum..seruma sakinleştirici ve uyku ilacı katılıp veriliyodu ama ne uykum geliyodu ne çarpıntım ellerimdeki uyuşma geçiyodu..önce nörolojiye gitmiştim prozacı o vermişti..sonra acildeki dr.psikiatriye gidin dedi...dr. orda zaten göz bebeklerime bakınca(siyah olan küçük kısım kahverengi kısma kadar büyümüş ve öylece durdu 15 gün)bikaç soru sordu filan ellerimdeki titremelere bakınca atak döneminde olduğumu kullandığım ilacın bu dönemde işe yaramayacağını söyledi ve xanax ve başka bir ilaç verdi bunları kullanmaya başladığım gün herşey bitti..zaten ilaçlar 1 hafta içtiğin anda uyku veriyo ve böylece sinirlerin yatışıyo..öyle baygın uykudan uyanamayan bir hal değil öğlen uykusu gibi uyuyup uyanıyodum zamanla ben iyleştikçe ilaçlar beni sadece kuvvetlendirdi..şimdi 1ay olmadı bikaçgüne bırakıcam ilaçları..atak dönemim bitti çok şükür..sende kendinden farkedersin bazen çok zorluyo soğuk terlemeler ellerde titreme nefes kesintisi çarpıntı..bunlar atak zamanlarıişte...bende çok şükür yoluna girdi şimdilik..dr. çok üzüldüğümde heyecanlandığımda korktuğumda atakların başlayabaileceğini söyledi..ama çok şükür tedavisi var..sende git ve ilaçlarını değiştirsin..bu arada bu dediğim ilaç yeşil reçete bağımlılık yapan türden ama 3 aylık kullanım süresişnde ben 1 ayda sonlandırıyorum çok şükür..bence sende hiç bekleme başka bir dr.a git ve durumunu anlat..ayy ne çok yazdım çeken bilir bu hastalığı yardımcı olmak için yazdım bu kadar:))acil şifalar canım..(bu arada b 12 ve b 6 vitamini kullan bunlarda sinir sistemini güçlendiriyo)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…