Merhaba iyi geceler bu saatte buraya geldim , çok yalnızım nolur yanımda olan birileri olsun ailem çevrem arttık çekemiyor yoruldular , 2021 de ilk atakla tanıştım anksiyete bozukluğu var bir süre ilaç kullandım sonra iyiyim diye bıraktım meğer çok kötü bir şey yapmışım tekrar geri nüksetti hem de çok daha berbat şekilde depresyonu da beraberinde getirdi , ya kalbime ya tansiyonuma takmış durumdayım , herkes bıktı artık benim bu durumumdan, ağlıyorum şu an atağım var . Bi ara 2 ay boyunca baş dönmes yaşadım her yere gittim nöroloji kardiyoloji göğüs , genel cerrahi dahiliye kbb sayısız acil ilaç içmeye bile korkuyorum artık parol bile bana Zqrwr verecek gibi geliyor , doktorlara bile güvenemiyorum senin bir şeyin yol diyorlar ama ben var sanıyorum ikna olamıyorum şu an sol kolum uyuşuyor, korku çok büyük en ufak bi yerim ağrısa telaşa kapılıp kanser miyim yok başım her gün ağrıyor acaba kist mi var vs nolur yardım edin ben ne yapmam lazım nasıl bi yol ilerlemem lazım yalnız hissetmek istemiyorum artık , artık kimse yanımda durmuyor ataklrkmı tek başıma başa çıkmaya çalışıyorum olmazsa tek başıma yine acile gidiyorum