Panik atak

liyuzada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
376
166
24
Beş yıldır panik atak hastasıyım. Gebelik düşündüğüm için ilacı bir hafta önce bıraktım doktor kontrolünde. Ataklar geliyor ancak fiziksel sorunları bir nebze düşünmemeye çalışarak vs çözebiliyorum. Ancak içime bir anda bir korku giriyor bir sıkıntı basıyor bunu hala çözemiyorum. Mesela rüyamda biri bana kanser olduğumu söylüyordu. Şimdi de sürekli bunu araştırıp duruyorum. Allah rızası için bu hastalığı geçirebilecek bir kitap, video, tedavi vs var mı ilaçsız? Bu şekilde bu hastalıktan kurtulan oldu mu?

Beş yıldır panik atak hastasıyım. Gebelik düşündüğüm için ilacı bir hafta önce bıraktım doktor kontrolünde. Ataklar geliyor ancak fiziksel sorunları bir nebze düşünmemeye çalışarak vs çözebiliyorum. Ancak içime bir anda bir korku giriyor bir sıkıntı basıyor bunu hala çözemiyorum. Mesela rüyamda biri bana kanser olduğumu söylüyordu. Şimdi de sürekli bunu araştırıp duruyorum. Allah rızası için bu hastalığı geçirebilecek bir kitap, video, tedavi vs var mı ilaçsız? Bu şekilde bu hastalıktan kurtulan oldu mu?
Bende bunu merak ediyorum açıkçası eskiden bu hastalık yok muydu varsa nasıl geçti illa terapi ilaç mı gerekiyor

Merhaba burda panik ataginizin derecesi cok onemli psikiyatristinizle konustunuz mu gbelik doneminde onerilen bi ilac var mi bilmiyorum ama ben psikologum onerdigimiz vitaminler var yani bitkisel olup eczaneden alinan kadin dogum doktorunuza sorabilirseniz ozelden isimlerini atabilirim yada psikonet yayinlarinin panik atak ile ilgili olan kitaplari danisanlarimda cok ise yaradi ama dedigim gibi burda asil nokta panik atagin ne seviyede oldugu ileri seviyedeyse kitap pek ise yaramayabilir

X