panik atak

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
yeni evliyim.çocuklugumdan beri kendimde gözlemledgim panik atagım var.doktorlara gttim ilaç kullandım.gecmiyor gecmiyor.daha 23 yaşında sevdgim adamla evlenmiş mutlu olmam gerekirken evde kalbimin carpıntısından duramıyorum.kendimden nefret ediyorum artık.sanki aileme bişey olacakmiş gibi geliyor.sürekli aglıyorum.çok yoruldum artık

babamın bir akrabası vardı kadında panik atak vardı. her akşam babamı arar ağlardı benim çocuklarıma bir şey olacak,abi bana yardım et diye. birkaç kez ben de şahit oldum çok feci oluyordu böyle elleri karıncalanıyormuş,gözleri falan kayıyor kan ter içinde kalıyordu. durumunuz öyle değildir sanıyorum.

bu kişi NLP tekniği ile kurtuldu. babam ona bir sürü ilaç yazmıştı zamanında beyin hormonlarında eksiklik olduğu için ama hiç fayda etmedi. sonunda bu teknikle kurtuldu bir araştırın derim. tabiki bu işin uzmanları tarafından yapılması gerek. sanırım ona uzman bir psikiyatr yapmıştı.

10senedir böyle yim şimdi daha iyi düzenli yaşıyacaksınız enfazla 9saat uyku yemek düzenli olcak aşırı yenmicek kan yapıxı gıdalar alın kafanızı işe verin ben çok oluursa dideral yarIm içiyorum stres yapmayın bünye düzenli yaşarsa normal oluyor bolca gezin

aynen öyle.yolculuktan geldim yedgm yemek uyku düzenim bi haftadır bozuk.ben de bugün bitigim.7-8 yaşımdan beri böyleyim

Iyi bi psikiyatrist bulmalisin yardimci olabilecek doktor vardir. Kendine inan herkes herseyi atlatiyor Allah yardımcın olsun

aynen öyle.yolculuktan geldim yedgm yemek uyku düzenim bi haftadır bozuk.ben de bugün bitigim.7-8 yaşımdan beri böyleyim
ne yaptın arkadaşaım, aynı ıısn ben de üç hafta önce tatilde teknede ilk atağımı yaşadım allahım nasıl berbat bişey.........
acile koştum tekne koy a yanaştı taksi çağrıldı vs ama boş hepsi boş acilden elim kolum boş çıktım bayram tatilinde aylardı beklediğim tatile gittim ama ne tekne tutu ne deniz hepsi kursağımda kaldı oda otel deniz insnalar yemekler herşey üstüme üstüme geldi boğuldum öldüm öldüm dirildim, ttail boyunca öyle geçti, geldim işe başladım üç gündür tekrar eidyo bu durum yine başladı, ofelya thomas ı dinliyorum

ben uyuyamıyorum ki, dokuzu geçtim 7 saat derin uyusam heralde dünyanın en mutlu insanı olacağım, panik uyutmuyor, uyuyamamak panik yapıyor, var mı bunun için tavsiyelerin acaba

Sadece ilaç ile geçmez psikoterapi de gerekli Ilaçları da en az 6 ay kullanmak gerekiyor hemen geçecek bir şey değil ama doğru tedavi ile zamanla geçiyor (annemden biliyorum)

Neden psikoloijik yardım almadınız

ben de iyiyim şu sıralar.Allahm şifa verdi.evlendikten sonra belkide biraz daha iyiyim.uyku saatime yememe içmeme dikkat ediyorum.açık sözlü olmaya içime atmamaya çalışıyorum, namaz kılıyorum..

ben de iyiyim şu sıralar.Allahm şifa verdi.evlendikten sonra belkide biraz daha iyiyim.uyku saatime yememe içmeme dikkat ediyorum.açık sözlü olmaya içime atmamaya çalışıyorum, namaz kılıyorum..
Sizi çok iyi anlıyorum. İlaçla geçmedi mi hangi ilacı kullandınız

Sizi çok iyi anlıyorum. İlaçla geçmedi mi hangi ilacı kullandınız
paxera ,misol ,dideral bi çok ilaç kullandım .paxera iyi geldi bana 6 ay kadar kullandım.diğerleri mide bulantısı yapt hastanelik olmuştum.ama iş bence kendimizde bitiyor.kontrol altına almayı öğrenmek lazım .kabullenip kitaplar okumak bilgi edinmek lazım bununla ilgili

Paxera paxil aynı zaten birbirinin muadili. Banada cok iyi gelmişti. Paxili bıraktıktan sonra 1 sene kadar iyi oldum sonra tekrar başladı ataklar ama ben mutsuzdum o yuzden baslamıs olabilir. Siz bıraktınız mı

Paxera paxil aynı zaten birbirinin muadili. Banada cok iyi gelmişti. Paxili bıraktıktan sonra 1 sene kadar iyi oldum sonra tekrar başladı ataklar ama ben mutsuzdum o yuzden baslamıs olabilir. Siz bıraktınız mı
bıraktım canım .mutsuzluk , stres, yeme bozukluğu, uykusuzluk çok tetikliyor.panik ataktan kurtulma yolları adında bi kitap tavsiye ediyorum sana.iyileşmemde büyük ölçüde faydalı oldu

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…