Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela aklıma bi düşünce gelince kaçmaya çalışıyorum yada başka bişey düşünmeye çalişiyorum ama başaramiyorum başka bişeye odaklanmakta çok zorlanıyorumOncelikle mutlaka terapiste psikatra terapiye gitmenizi öneririm. Atak anında da dikkatinizi dağıtmaya çalışın bir şeyle uğraşmaya başlayın ya birilerini arayın ya da kese içine nefes alıp verme yapin
Cok iyi anlıyorum bu hastaligi ancak yaşayan bilir 1 yil yasadjm sukur olsun atlattım bidaha olamaz çünkü onu tanıdım ve ondan korkmuyorum benim ne canımı alir ne baska bisey mutlaka uzmandan yardim al canim kendi başına halletmek için oldukça zor.Mesela aklıma bi düşünce gelince kaçmaya çalışıyorum yada başka bişey düşünmeye çalişiyorum ama başaramiyorum başka bişeye odaklanmakta çok zorlanıyorum
Onu bende çok iyi tanıyorum 5 yıldır böyleyim ne çektiğimi bi ben bi Rabbim bilir.Cok iyi anlıyorum bu hastaligi ancak yaşayan bilir 1 yil yasadjm sukur olsun atlattım bidaha olamaz çünkü onu tanıdım ve ondan korkmuyorum benim ne canımı alir ne baska bisey mutlaka uzmandan yardim al canim kendi başına halletmek için oldukça zor.
Ben bu arada o süreçte bilerek korkularimin üzerine gittim inatlastim onunla yalnız başıma gittim asansöre bindim metroya bindim vs vs gibi aklimdan aman yapmayım panik atak ya gecirirsem dedigim ne varsa bilerek hepsini yaptım ve kısa sürede gecti.
Özel görüşmemi yaptınız kendisiyle ?Daha oncede burda yazmistim cok ugrastim cok aci cektim ama sonunda kurtuldum.Baris muslu sayesinde asla tanitim degil zaten ihtiyacida yok bence instadan canli yayinda demo yapiyor hatta bugun var denemenizi tavsiye ederim.
Hayir bende instagramdan yaptim ve kitabini okudum.Özel görüşmemi yaptınız kendisiyle ?
Panik atak hakkında videolarımı var ? Öylemi yendiniz. Öyleyse kesinlikle izleyeceğimHayir bende instagramdan yaptim ve kitabini okudum.
Tedavi tabiki öncelik. Diğer bişey nefes kontorellerini iyi yapman lazım. En zoru bu biliyorum ama o anın biteceğine ölmeyecegine yada kalp krizi geçiriyor olmadığına emin olman lazım. Birazdan geçicek bu panik atak beni öldürmez diye telkinler ver kendine. Bende çoğu zaman ise yariyor yada alıştım artık bilmiyorum..Panik atağı önlemek veya panik atak esnasında neler tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Varmı taktikleriniz
Sizi uzen şeylerden uzak durun kafanızdaki olumsuzluklari attın ben kuran okuyarak yendim beni çok rahatlatıyor.haberler izletmiyor eşjm cocuklarla ilgileniyor üzulmemem için kafamı dağıtacak sohbetler açıyor onun bana sarılması güç veriyor. Antidepresanlar kullanmak yerine sizi uzen sey neyse uzak durun kafanızdan attın onuPanik atağı önlemek veya panik atak esnasında neler tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Varmı taktikleriniz
Barış muslu hoca var. İnstagramdan demolarına katılabilirsinizPanik atağı önlemek veya panik atak esnasında neler tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Varmı taktikleriniz
Tedavi tabiki öncelik. Diğer bişey nefes kontorellerini iyi yapman lazım. En zoru bu biliyorum ama o anın biteceğine ölmeyecegine yada kalp krizi geçiriyor olmadığına emin olman lazım. Birazdan geçicek bu panik atak beni öldürmez diye telkinler ver kendine. Bende çoğu zaman ise yariyor yada alıştım artık bilmiyorum..
Öncelikle bunun panik atak olduğunu idrak edebilmeniz çok hoş. Ben her defasında ölüyorum diye acillere koştum. 1 yılımı aldı anlamak ve kabullenmek çok şükür ara sıra yokluyor ama öyle ciddi bi kriz 2 yıldır gelmedi umarım da bi daha gelmez. En son nefes alamıyorum diye eşim ambulansı aradı ambulansla hastaneye gittik araştırma hastanesindeki kadın nefes alamadığımı değil veremediğimi farketti 1 yıl ve onca doktor macerasından sonra onca ilaç ve tedaviden sonra. Bu tarz teşhişlerde doktorun yaklaşımı çok önemli. Bana her defasıbda ya oksijen verdiler oksijen işe yaramayınca bastılar sakinleştiriciyi. Neyse ki artık olmuyor
Sürekli kendimi meşgul etmeye çalişiyorum doktorum dışarı çıkmamı önerdi. İlaca hiç başlamak istemiyorum 5 yıl oldu inişli çıkışlı yaşıyorum son 3 aydır çok vesveselerle boğuşuyorum namaza başladım dini yönden filan okadaaaaar olmadık şeyler geliyorki aklıma sorgulama vs.. çok zor gerçekten.Sizi uzen şeylerden uzak durun kafanızdaki olumsuzluklari attın ben kuran okuyarak yendim beni çok rahatlatıyor.haberler izletmiyor eşjm cocuklarla ilgileniyor üzulmemem için kafamı dağıtacak sohbetler açıyor onun bana sarılması güç veriyor. Antidepresanlar kullanmak yerine sizi uzen sey neyse uzak durun kafanızdan attın onu
Demolar nedir ? Panik atak hakkında videolarımı var ?Barış muslu hoca var. İnstagramdan demolarına katılabilirsiniz
Evet canım canlı yayın yapıyor. Takip et istersen. Beynine format at diye bir hesabı var. Her türlü travma, panik atak vs gibi sorunlar için. Çok güzel dönüşler var.Demolar nedir ? Panik atak hakkında videolarımı var ?
Tamam inşallah bi bakayım sağolunEvet canım canlı yayın yapıyor. Takip et istersen. Beynine format at diye bir hesabı var. Her türlü travma, panik atak vs gibi sorunlar için. Çok güzel dönüşler var.
Rica ederimTamam inşallah bi bakayım sağolun
Panik atağın işlevi bu zaten farkında olsanda maalesef kaygilandiriyor. Uzun süre belki geçiyor yok oluyor ama ummadığın anda pat diye tekrar çıkıveriyor buda imtihan diyelim benim özellikle uyku da çok oluyor tam uykuya dalacagim anlarda nefesiz kalıp uyanıyorum kalbim güm güm tabi uyku sersemligiyle de aha bu sefer kesin ölüyorum diyorsun ama ölmüyoruz çok şükür önerim nedenini öğrenmeye çalis ne zaman basladj bunu bulmaya çalış o zamanla ilgili sorun halledilirse muhtemelen çözülür diye düşünüyorum benim malesef başladığı zaman ki sorunu halletme durumum pek yok. Ama asla durduk yere çıkmaz kesinlikle bişe yaşamış olman lazım ya boğulma tehlikesi ya kalp krizi geçiriyorsun gibi bir korku ne bileyim belki boğazına bişe kaçması o an nefessiz kalman gibi Herangi bişe olabilir iyi düşünSürekli kendimi meşgul etmeye çalişiyorum doktorum dışarı çıkmamı önerdi. İlaca hiç başlamak istemiyorum 5 yıl oldu inişli çıkışlı yaşıyorum son 3 aydır çok vesveselerle boğuşuyorum namaza başladım dini yönden filan okadaaaaar olmadık şeyler geliyorki aklıma sorgulama vs.. çok zor gerçekten.
Düşünceler gelince kaçmaya gayret ediyorum başka bişey düşünmeye çalişiyorum ama başarmakta çok zorluk çekiyorum. Dişardayken herşey çok iyi ama eve girdiğimde yavaş yavaş düşünceler geri geliyor çok zor bi durum gerçekten.
Başlarda yaşadığımda ne olduğunu bilmiyordum 8 ay depresyonla karışık şeyler yaşadım Allahın günü ağlıyordum caresizce geceleri acillere gidiyordun.. ama ne olduğunu öğrendiğimde bu yana artık o noktaya gelmiyorum çok şükür sadece vesveseler saçma sapan düşünceler saçma olduğunu bildiğim halde beni kaygılandırıyor ama
Babam önümde hastalanmıştı epilepsi gecirdi onun şokunda kalmıştım ozaman aşırı bi kaygım başlamıştıPanik atağın işlevi bu zaten farkında olsanda maalesef kaygilandiriyor. Uzun süre belki geçiyor yok oluyor ama ummadığın anda pat diye tekrar çıkıveriyor buda imtihan diyelim benim özellikle uyku da çok oluyor tam uykuya dalacagim anlarda nefesiz kalıp uyanıyorum kalbim güm güm tabi uyku sersemligiyle de aha bu sefer kesin ölüyorum diyorsun ama ölmüyoruz çok şükür önerim nedenini öğrenmeye çalis ne zaman basladj bunu bulmaya çalış o zamanla ilgili sorun halledilirse muhtemelen çözülür diye düşünüyorum benim malesef başladığı zaman ki sorunu halletme durumum pek yok. Ama asla durduk yere çıkmaz kesinlikle bişe yaşamış olman lazım ya boğulma tehlikesi ya kalp krizi geçiriyorsun gibi bir korku ne bileyim belki boğazına bişe kaçması o an nefessiz kalman gibi Herangi bişe olabilir iyi düşün