- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
ya beni yanlis anlama ne olursun canim ama bazi insanlar cok düsüncesiz.hadi rüya görüyorsun, hamile bir kadina niye anlatiyorsun.suya anlat.baskasina anlat.ben cok kiziyorum.banada 6 hafta önce gece 12 den cebimi arayip vefat haberi verdi türkiyedeki teyzem.el insaf dedim.hamile oldugumu biliyor, bilmese neyse.koskoca 55 yasinda kadin, insan bir düsünür.gece 12 bu kadin hamile diye.yapmasinlar böyle seyler.perisan oldum.lütfen üzülme ve esine kayinvalidene kibarca rica et, sana bu tarz rüyalarini anlatmasinlar, biribirlerine anlatsinlar. benim annemde cok rüya görür, birde uzatarak anlatmayi cok sever, rica ettim hamileligim boyunca bana kötü rüyalarini anlatma dedim.benimle ilgili olsun yada olmasin dedim.zaten hormonlar degisiyor.insan buluttan nem kapiyor.birde panik atak var bizde.biraz daha duyarli olmak cok zor degil.
lütfen moralini bozma kendinide üzme.sonucta sadece bir rüya.Allah büyüktür sen kalbini bozma.her rüya ciksaydi ohoho. rüya insanlarin bilinc altidir aslinda, baska birsey degil.öyle gelecek habercisi felan degil.Rabbimden baska kimse ilemez gelecegimizi.Ona sigin.kendinede bebeginede cok iyi bak.iyi pazarlar.
ölede cnm insan etkilenio yinede.eşim gece uyku sersemliğine söyledi.sabah kalktıgında ayrıntılı anlat dedim anlatmadı. sagsaglim bi geçirseydik şu zamanı.çok bunalıorum annemde uzaktaa.
ailemde uzakta ananemi getirdim yanıma 65 yaşında felan oda durmadan halsizim yorgunum dio.eşim zaten oruçlu koşturuyoo oda halsiz.herkes benden bişileri beklio.Allah saglık versinde yapabileyim.kimseden fayda yok...sende Allaha emanet ol cnm hayırlı pazarlar.