- 17 Nisan 2012
- 971
- 1
idare edioruz cnm dün piknikteydik evde yoktuk.eşim sagolsun gezmeyi sevio benide peşinden sürüklüo ben eve gidelim die akşama kadar söyleniorum ama o dinlemio piknikti festivaldi benim zorumla 12de geldik eve:)nefes darlığıda oluyor sık sık burnum tıkanıo.ölee cnm sıkılıo içim daralıo.
kızlar sanki şu kalan zamanlarımı ömrümün son günleri psikolojisinde geçiriorum.gerçi panik atakkende öle oluodu ama Allah gecinden versin
idare edioruz cnm dün piknikteydik evde yoktuk.eşim sagolsun gezmeyi sevio benide peşinden sürüklüo ben eve gidelim die akşama kadar söyleniorum ama o dinlemio piknikti festivaldi benim zorumla 12de geldik eve:)nefes darlığıda oluyor sık sık burnum tıkanıo.ölee cnm sıkılıo içim daralıo.
kızlar sanki şu kalan zamanlarımı ömrümün son günleri psikolojisinde geçiriorum.gerçi panik atakkende öle oluodu ama Allah gecinden versin
pazar günleridemi calisiyorsun duygu.of cok zor ya.ne isle mesgülsun sen?özel sektör herhalde.kendini niye bukadar yoruyorsun.artik 3.trimestere girdin.isverenin biraz anlayisli olmasi lazim.bende evdeyim.sabah 6 da kalkti bizim ufaklik.öglen uykusuna yatinca bende uzaniyorum iste.hastane valizimi hazirlyacagim bugün.ne olur ne olmaz hazir bulunsun.insallah canim.ataksiz sikintisiz bir gün diliyorum.
tatlım hoşgeldin günaydın... iyi yapmışsın peki iyi gelmedi aktivite yapmak... birde burun tıkanıklığı için bantlar var eczaneye sor verirler bayağ bir rahatlatıyormuş bebeğe zaten bir etkisi yok bir dene istersen...
bu arada ömrünn son günleri gibi geçiren sadece sen değilsin ne yazık ki canım hepimiz o durumdayız malesef ki panik atak sağolsun... sayesinde ne hamileliğimizden ne yaşamdan zevk alabiliyoruz... ama sık dişini cnm az kaldı kuzucuklarımız bize şifa getiricek Allah ın izniyle...
biliorum cnm almıştım hamileliğimin başlarından burun bandı.ayy çok yorulmuşum yaa.hoşbulduk bu arada:)sorma ya huzurlu olmayı özledim.hep daralma sıkıntı çok halsiz hissediorum kendimi.
Aday ne güzel esinin gezmeyi sevmesi iste.sanslisin valla.kafan dagilir iste.evde oturunca daha iyi olmuyor insan.düsüncelerin yogunlasmaz.hem temiz hava bebisinede iyi gelir.bence hic itiraz etme gez toz.zaman gecer.özgürlügünün tadini cikar canim.bak bana hem panikatak,carpinti, extra atimlar, sikinti hemde 22 aylik bebegim var bana muhtac durdan sustan anlamayan.esim sürekli gece mesaisi yapiyor.gündüz bana hicbir faydasi yok, cünkü sabaha kadar calisinca aksama kadarda uyuyor.dahada 30.haftamdayim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.ataksiz bir gün diliyorum.
sorma tatlım bu illet resmen hastalıklı yapıyor insanı... kendimizi dinlemekten artık yorgun düşüyoruz... ne diyim tatlım bol bol soğuk duş al çok iyi geliyor bana... bebişler doğmadan bize tam anlamıyla huzur yok sanırım aday ya...
ayy cnm koca karı gibiyim dayanamıorumki:)iki gezsem yoruluorum nefes alamıorum.sürekli oturuncada karnım kütük gibi oluyo sertleşio.durmadan pozisyon degiştirmem lazım.içim kurtlu biraz gece uyurken bile sagsol dönüp duruyorum.bide kapalıyım sıcaklarda iyice daralıorum.benim gezmem günde iki üç saat olcak fazlası daraltmaya başlıo:)daha 7 aylık hamileyima ama son ayım gibi agırlaştım sanki
ewet cnm doğurmadan huzur yok Allah bebişler dogduktan sonra huzur versin.saglıklı dogsunlarda.bizde onlarda iyi olalım doğumdan sonra inşallah.
Ah kuzum ya gelmiş geçmiş olsun...
ayyy tatlım çok geçmiş olsun kurtuldun ama şükürler olsun... darısı başımıza... senin çok mu ağrın oldu?? kiminin hiç ağrısı olmuyor ne ilginç yaaa... bu doktordan mı kaynaklanıyor acaba bizim ağrı eşiğimizden mi??
Aday ne güzel esinin gezmeyi sevmesi iste.sanslisin valla.kafan dagilir iste.evde oturunca daha iyi olmuyor insan.düsüncelerin yogunlasmaz.hem temiz hava bebisinede iyi gelir.bence hic itiraz etme gez toz.zaman gecer.özgürlügünün tadini cikar canim.bak bana hem panikatak,carpinti, extra atimlar, sikinti hemde 22 aylik bebegim var bana muhtac durdan sustan anlamayan.esim sürekli gece mesaisi yapiyor.gündüz bana hicbir faydasi yok, cünkü sabaha kadar calisinca aksama kadarda uyuyor.dahada 30.haftamdayim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.ataksiz bir gün diliyorum.
sorma tatlım bu illet resmen hastalıklı yapıyor insanı... kendimizi dinlemekten artık yorgun düşüyoruz... ne diyim tatlım bol bol soğuk duş al çok iyi geliyor bana... bebişler doğmadan bize tam anlamıyla huzur yok sanırım aday ya...
ayy cnm koca karı gibiyim dayanamıorumki:)iki gezsem yoruluorum nefes alamıorum.sürekli oturuncada karnım kütük gibi oluyo sertleşio.durmadan pozisyon degiştirmem lazım.içim kurtlu biraz gece uyurken bile sagsol dönüp duruyorum.bide kapalıyım sıcaklarda iyice daralıorum.benim gezmem günde iki üç saat olcak fazlası daraltmaya başlıo:)daha 7 aylık hamileyima ama son ayım gibi agırlaştım sanki
ayyy aday sorma yaa dün işten geldim eşimle yürüyüşe çıktık toplasan 1 saat yürümedim eve zor attım kendimi... ama tetanozumu olduğum yerde bir hamile daha vardı daha 6 aylık zor yürüyordu biliyo musun davul gibide şişmiş... iyiyiz biz genede şükürl
olucaz tatlım olucaz Allah ın izniyle... çünkü ataklarımızı şuan bu kadar tetikleyen doğum korkusu en azından ondan kurtulucaz ve bebiş bizi oldukça oyalicak görürsün bak burda birbirimize bu günlerimizi anlatıp gülücez Allah ın izniyle
Ben de tesettürlüyüm gerçekten bizim dışarı çıkmamız 2 kat zor oluor..Ben çıkarsam akşam 8den sonra çıkıorum dün akşam sarıyer sahiline indik bi ara gittim geldim yineben ataklara..
ewet cnm gerçekten zor oluyor.nefesi daralıyor insanın.heryer kalabalık yaz eğlenen insanlarla dolu onlara uzaylı giibi bakıorum.:)ben eğlenemediğim için.dün piknikte çok bebiş vardı herkes almış kucagına bi ara acaba dedim bende o günleri görebilcekmiyim.içim çok daralıo yaa.hem zaman çok çabuk geçsin istiyorum.hemde korkuyorum geçmesin istiyorum.
aman geçsin tatlım yaa zamanda ne olucaksa olsun böyle daha kötü walla... ölüyo muyuz kalıyo muyuz ne olcaksa olsun walla offfartık kendime sinirlenmeye başladım...
dediğin gibi canım takıcak birşey buluruz biz gene ama walla herkeste az çok var birşeyler bizim ki sadece tescilli çalıştığım için çevremdeki denyoları görüyorum kimsenin ne halt ettiği belli değil... doğumu atlattıktan sonra sağa sağlim şu hailmizden çok daha iyi olucağamızdan eminim Allah ın izniyle...
ewet cnm bende bazen çevremdiklere bakıorum asıl psikolojik sorunu olanlar bunlar diorum.ama çogu farkında degil biz farkındayız sadece.boş konuşanlara o kadar sinir oluyorumkiiii
ben bi an önce zaman geçsin istiyorum..
aynen canım aynen bende onu diyorum tatlım biz sadece daha yoğun yaşıyoruz... bu sıralar eşimde sürekli benimle uğraşıyor güya şaka yapıyor ama geriliyorum( dün yürüyüşe çıkalım dedim zorla yürüyüşe çıktık, dışarı çıktık yeter bu kadar yok şurdan gitmeyelim yok burdan gitmeyelim başımın etini yedi yolda... bende en donunda patladım yeter artık diye bağırdım walla... bazen herşey batıyor aday yaa...
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...............o gün nasıl gidicez hastaneye çok merak ediyorum???
aynen benimkide hadi gidelim diorum arkadaşlarımın yanında durmadan gidelim diyosun diyo.kendini çok salıyosun felan dio.başka hamileler gezio felan durmadan birileriyle karşılaştırılıyosun.pikniktede kadınlar soruyo oruç tutcanmı yok diorum nedenn die soruolar elinizin körüü herkes günahını sevabını bilio dayanabilsem zaten tutarım.psikolojim gergin hamileyim nasıl dayaniyim.kaynanamda dio geçen gün ben tutmuştum hamileyken die.sende dayanabilsen tutarsın felan dio.bende dedim senin kızın tuttumu geçen sene yokk dio.uyuz oluyorum millete azarlamamak için kendimi zor tutuyorum valla..